AD květen univerzal AD 1. týden květen

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nokia-3310-masood-aslami.jpg

Darovanie, výkup či prenechanie múzeu. Čo robiť so starým telefónom?

Staré mobily, či už smartfóny, alebo tie slúchadlové, môžu byť považované za praveké stroje. Veľakrát toho ale zvládnu ešte dosť. Pokiaľ taký retro mobil nie je nenávratne poškodený, máme pre vás niekoľko tipov, čo s ním. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-Z-FC-recenze-uvod.jpg

Nikon Z fc (RECENZIA): dokáže obhájiť svoju cenu?

Rukami Michala Kupsu prešla ďalšia bezzrkadlovka od Nikonu, konkrétne ide o model Nikon Z fc. Fotoaparát spája atraktívny retro dizajn s modernou konektivitou a optikou. Ako tento model fotí a aké sú jeho klady a zápory? To sa dočítate v nasledujúcom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vynalez-telefonu-nahled.jpg

Vynález telefonu a první starožitné telefony

Mobilní telefon nosí každý den v kapse naprostá většina z nás. Co však vzniku tohoto chytrého zařízení předcházelo? Kdo a kdy vůbec vynalezl telefon? Používají se ještě starožitné telefony? Desítky let po nich přišly na trh pevné linky a následně mobily. Pojďme si vývoj shrnout.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xtrfy-herni-prislusenstvi.jpg

XTRFY: Štýlové herné prísluško á la retro! (PREDSTAVENIE)

Chcete herné príslušenstvo - a máte radi retro štýl? XTRFY nám prináša štýlové myši a klávesnice s dizajnom pripomínajúcim Amigy a PC z deväťdesiatych rokov. Predstaví nám ich Radovan! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/retro-telefon-nahled.jpg

Retro alebo čo sme skôr na telefónoch riešili

S mobilným telefónom je veľa zábavy – ale tiež kopa starostí. To platí teraz a platilo aj pred dekádami, kedy svetu vládli tlačidlové mobilné telefóny. Najväčším technickým pokrokom bol WAP, vrcholom personalizácie výmenné kryty. Hral sa Space Impact a riešilo sa, čo je viac: Siemens alebo Nokia? Poďte sa s nami vrátiť do nie zas tak dávnej minulosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-razr-nahled.jpg

Motorola Razr 2019 (PREVIEW): legendárne véčko teraz s ohybným displejom

Že véčka už dávno vyšli z módy? Motorola má iný názor! So svojím novým Razrom tento starý štýl obnovujú v najmodernejšom spracovaní. Mobilný telefón je totiž ohybný a beží na Androide. Čo všetko najnovšia Motorola Razr 2019 ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/olympus-em10-mark-III-1.jpg

Olympus EM10 Mark III (PREVIEW)

Olympus EM10 Mark III je najnovší prírastok do radu systémových fotoaparátov v klasickom retroštýle, ktorý však v sebe skrýva tie najmodernejšie technológie vrátane podpory WiFi. Poďme sa pozrieť na všetko, čo zatiaľ vieme o fotoaparáte Olympus OM-D E-M10 Mark III. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií