AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cthulhu-i-smrt-muze-zemrit-cover-wide-nahled.jpg

Cthulhu: Aj smrť môže zomrieť + rozšírenie (RECENZIA) – Šialenstvom proti Prastarým

Autor brakovo hororových románov a poviedok H. P. Lovecraft je studnicou inšpirácie pre tvorcov doskových hier, v ktorých sa musíte postaviť prastarému zlu, ktoré spí mimo našej reality. V doskovke Cthulhu: Aj smrť môže zomrieť sa s bandou šalejúcich hrdinov stretnete so samotnými bohmi, ktorí túžia ovládnuť či zničiť náš svet. Viac o tejto náročnej výzve v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/valhalla-deskova-hra-cover-nahled.jpg

Valhalla (RECENZIA) – Ragnarök prichádza, pripravte sa na boj

Súmrak bohov klope na dvere a spoločne s nimi padne tiež ľudské pokolenie. Bojovníci severských kmeňov tak majú len niekoľko príležitostí, aby zomreli hrdinskou smrťou a dočkali sa svojho vykúpenia vo Valhalle, kde budú hodovať po boku samotného Ódina. V ústrety ich statočnej smrti ich vedú jarlovia bojujúci o titul posledného kráľa Vikingov, ktorému sa musia pokloniť všetci ostatní. Kto sa stane najmocnejším náčelníkom konca sveta?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií