AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/robot-sk8to-nahled.jpg

Český robot SK8O: Dvojnohý a 3D vytlačený samobalancujúci robot z ČVUT! (ROZHOVOR)

Aj na pražskom ČVUT vznikajú roboti, ako je dvojnohý Sk8o (Skejto). Ide o robota českého, oveľa lacnejšieho a z veľkej časti 3D vytlačeného! Neodolali sme a zašli sme na ČVUT urobiť rozhovor s jeho tvorcami! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/atlas-spot-boston-dynamics.jpg

BostonDynamics mieri do Alzy. Kúpite si Spota aj Atlasa

BostonDynamics prichádza do Alzy. Predávať sa bude známy žltý robotický pes Spot aj robot podobajúci sa človeku, Atlas. Čo všetko dokáže? Budeme raz venčiť robotické psy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sphero-bb8-nahled.jpg

Noví Star Wars inteligentní droidi sú tu!

Spoločnosť Sphere priviedla v spolupráci s Disney k životu skupinu droidov z legendárnej série Star Wars. Inteligentní roboti sa ovládajú pomocou aplikácie cez inteligentný telefón alebo tablet. A nie sú to len obyčajné hračky, ale vaši spoločníci s vlastnou osobnosťou. Čo všetko malí roboti dokážu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ImgCom (1)_29.jpg

Ako vybrať interaktívnu a robotickú hračku

Robotické a digitálne hračky sú komplexné a interaktívne a vyhrajú si s nimi nielen deti, ale aj dospelí. Niektoré z nich dokonca fungujú aj ako vzdelávacie pomôcky schopné deti všeličo naučiť. Ako sa ale v rozsiahlej ponuke zorientovať? Poradíme vám, ako správne vybrať robotickú hračku.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií