AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_144.jpg

Ako vybrať sieťovú kartu?

Výber správnej sieťovej karty môže byť pre mnohých používateľov veľký problém. Dá sa totiž veľmi ľahko stretnúť s výrazmi, ktoré obyčajný používateľ jednoducho nemôže poznať. Ako teda vybrať tú pravú sieťovú kartu, či už pre notebook, stolný počítač alebo napríklad NAS? Pomôžeme vám rýchlo sa orientovať v rozmanitosti sieťových kariet a nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve vašim potrebám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/technologie-mu-mimo-nahled.jpg

Technológia MU-MIMO

Technológia MU-MIMO dokáže mnohonásobne urýchliť prevádzku v rámci WiFi siete, a tak je neoddeliteľnou súčasťou špičkových routerov, najmä tých herných. Ako technológia funguje a kedy je vhodné siahnuť po sieťovom prvku, ktorý ju podporuje? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-ces-2022-nahled.jpg

ASUS ROG na CES 2022: nové notebooky, monitory a príslušenstvo pre hráčov

ASUS ROG na veľtrhu CES 2022 potešil nielen svojich skalných fanúšikov, ale aj samotných usporiadateľov akcie. Novými produktmi rozhodne nešetril, napriek tomu však na virtuálnom evente nechýbala ani inovácia. Notebooky, monitory, herné príslušenstvo a mnoho ďalšieho. S čím sa ASUS ROG tento rok na CES predviedol?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-valentyn-nahled.jpg

Buďte spolu na Valentína so zariadeniami Huawei zlacnenými až o 30 %

Urobte si radosť na Valentína a obdarujete svojich milovaných darčekom z portfólia spoločnosti Huawei. V špeciálnej akcii navyše vybrané produkty – mobilné telefóny, wearables, routery alebo slúchadlá – zaobstaráte so zľavou až 30 %. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/f-secure-antivir-nahled.jpg

Bezpečnostné hrozby internetu zastaví F-Secure

Spoločnosť F-Secure vyvinula bezpečnostný systém F-Secure SAFE špeciálne na vašu ochranu v online svete. S jeho pomocou si môžete surfovanie na webe užívať bez obáv. A navyše za skvelú cenu získate komplexnú ochranu nielen na počítač, ale aj na mobil alebo tablet. Aký antivír vybrať? A čo všetko dokáže zabezpečený router F-Secure Sense? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Synology_RT2600ac_nahled.png

Synology RT2600ac, rýchly a bezpečný router

Trápi vás výkon vašej WiFi siete? Máme pre vás riešenie v podobe jedného z najlepších WiFi routerov na trhu vôbec. Funkciami nabitý Synology RT2600ac sa od ostatných navyše odlišuje vysokým dôrazom na bezpečnosť, intuitívnym rozhraním aj službou VPN Plus. Už dopredu však môžeme prezradiť, že vie ešte oveľa viac. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií