AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rozsirena-realita-v-aplikaci-alza.png

Aplikácia Alza zobrazí produkty u vás doma v rozšírenej realite

Pozrite si produkty ešte predtým, ako ich nakúpite! Vďaka novej funkcii v Alza aplikácii si môžete prezrieť vybrané produkty u vás doma a to ešte predtým, než ich doma rozbalíte. Presvedčte sa, že sa všetko zmestí a hodí presne tak ako má. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rozsirena-realita-v-aplikaci-alza-navod-pro-ios-android.png

Rozšírená realita v aplikácii Alza: Návod pre iOS | Android

Chcete si pozrieť náš tovar v reálnom prostredí? Vďaka novej funkcii v aplikácii Alza si môžete vybrané výrobky prezrieť priamo u vás doma, a to ešte predtým, než ich doma vybalíte. Presvedčte sa, že sa všetko zmestí a hodí presne tak, ako má. Návod, ako ovládať 3D/AR zobrazenie produktov pre iOS aj Android nájdete nižšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/father-io-inceptor-game.jpg

Strieľačka v rozšírenej realite Father.io: Bude mať ambiciózny projekt úspech?

Rozšírená realita ponúka unikátne možnosti spojenia reálneho sveta s tým digitálnym a projekt Father.io práve toto bohato využíva. S unikátnym senzorom Inceptor a inteligentným telefónom si môžete dopriať nefalšovanú first person akciu priamo v uliciach mesta. Zaujme originálna novinka hráčov? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-ar-nahled.jpg

Asus Zenfone AR (RECENZIA)

Podpora virtuálnej reality Google Daydream, ale aj rozšírenej reality Tango. To je len začiatok zoznamu funkcií, ktoré prináša nová vlajková loď Asus Zenfone AR. Na trh prinesie ešte jedno prvenstvo v podobe veľkej operačnej pamäte. Aký je náš pocit z nového Zenfonu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Google_Tango_nahled.jpg

Lenovo Phab 2 Pro, prvý smartfón s rozšírenou realitou Google Tango

O Google Tango sa už pár rokov vie, až teraz sa však táto unikátna technológia rozšírenej reality dostáva ku koncovým používateľom. Prvou lastovičkou je inteligentný telefón Lenovo Phab 2 Pro prinášajúci aj ďalšie unikátne riešenia. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií