Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-graficke-karty-rtx-3060-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 3060

Pokiaľ sa vám páči výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 3060 a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC, potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si potom budete môcť urobiť prehľadný obraz o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-aorus-rtx-3060-elite-12g-nahled.jpg

Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z príslušníkov elitnej hráčskej edície AORUS spoločnosti GIGABYTE, ktorý si berie ambície osloviť nejedného, prevažne stredne náročného hráča počítačových hier, je grafická karta Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12G. Či ale osloví aj vás, sa môžete sami presvedčiť v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3060-pegasus-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 3060 Pegasus 12G (RECENZIA A TESTY)

Ste vlastníkom nejakej menšej počítačovej skrine či snáď dokonca plánujete stavbu menšieho centra multimediálnej zábavy na prehrávanie videí, internet a hlavne príležitostné, avšak kvalitné hranie počítačových hier? Potom by ste mali spozornieť, pretože dnes sa na Alza.sk pozrieme na zúbok grafickej karte Gainward GeForce RTX 3060 Pegasus 12G, ktorá by mohla ako svojím výkonom, tak aj svojimi rozmermi uspokojiť všetky vaše požiadavky. Táto grafická karta zo stajne spoločnosti GAINWARD totiž ponúka v kompaktných rozmeroch výkon, ktorým určite nepohrdne žiadny stredne náročný hráč počítačových hier. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evga-rtx-3060-xc-gaming-12g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3060 XC Gaming 12G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste stredne náročným hráčom počítačových hier a zároveň tiež hľadáte do svojej menšej počítačovej skrine nejakú vhodnú grafickú kartu, možno vás zaujme grafická karta EVGA GeForce RTX 3060 XC Gaming 12G z ponuky spoločnosti EVGA. Práve tá by totiž mohla vďaka svojim ekonomickým rozmerom a výkonu uspokojiť obe vaše požiadavky na výkonnú, avšak nie príliš rozmernú grafickú kartu. Či však v prípade takto malej grafickej karty nebudete musieť počítať aj s nejakými kompromismi, o tom sa môžete presvedčiť sami práve v tejto recenzii, v ktorej sme pre vás grafickú kartu EVGA GeForce RTX 3060 XC Gaming 12G na Alza.sk dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-gf75-recenze-test.jpg

MSI GF75 Thin (RECENZIA): pre náročných hráčov na cestách

Prinášame recenziu herného notebooku MSI GF75 Thin vybaveného výkonným grafickým čipom NVIDIA GeForce RTX 3060, procesorom Intel Core i7 desiatej generácie či nadštandardne tenkou a ľahkou konštrukciou. Ako notebook obstál v našom podrobnom teste? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rtx-3060-gaming-oc-12g-recenze.jpg

Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty z hernej edície Gaming spoločnosti GIGABYTE sa vždy mohli pochváliť osvedčeným systémom chladenia WINDFORCE, vyššími taktami grafického čipu a solídnymi prevádzkovými vlastnosťami. Posledným prírastkom do tejto rodiny grafických kariet sa potom stala grafická karta Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G, ktorá by mohla zaujať nejedného stredne náročného hráča počítačových hier. Či si však jeho pozornosť naozaj zaslúži, o tom sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii, v ktorej sme ju pre vás na Alza.sk otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3060-ghost-oc-12g-recenze.jpg

Gainward GeForce RTX 3060 Ghost OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Po predstavení najnovších grafických kariet GeForce RTX 3060 spoločnosti NVIDIA žiadny z výrobcov nelenil a okamžite uviedol tiež svoje modelové rady týchto nových grafických kariet. Bokom potom nezostala ani spoločnosť Gainward, ktorá predstavila hneď dva modely, Ghost a Pegasus. Tým o niečo prepracovanejším modelom je potom grafická karta Gainward GeForce RTX 3060 Ghost OC 12G s dvojicou ventilátorov, ktorú sme pre vás na Alza.sk tiež dnes otestovali. A ako teda dopadla v našich testoch? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-rtx-3060-inno3d-ichill-x3-12g-recenze-test.jpg

Inno3D GeForce RTX 3060 iCHILL X3 RED 12G (RECENZIA A TESTY)

Informačné embargo okolo nových grafických kariet GeForce RTX 3060 spoločnosti NVIDIA skončilo, a my sa tak s vami môžeme podeliť o prvé skúsenosti. Prvým zástupcom z dlhého zoznamu modelov týchto grafických kariet, ktorého sme pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali, je grafická karta Inno3D GeForce RTX 3060 iCHILL X3 RED 12G. A ako dopadla? Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií