AD 1. týden květen Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-graficke-karty-rtx-3060-ti-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 3060 Ti

Páči sa vám výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-dual-rtx-3060-ti-o8g-v2-nahled.jpg

Asus DUAL GeForce RTX 3060 Ti O8G V2 (RECENZIA A TESTY)

Za normálnych okolností patria grafické karty radu DUAL spoločnosti ASUS k tým, ktoré sa môžu pýšiť priaznivejším pomerom ceny a výkonu. Hoci to v dnešnej dobe nedostatku grafických kariet, a teda aj ich výrazne vyšších cien príliš neplatí, jedného zástupcu tejto edície sme pre vás predsa len otestovali. Ide o grafickú kartu Asus DUAL GeForce RTX 3060 Ti O8G V2 a my vám dnes ukážeme, ako dopadla v našich testoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evga-rtx-3060-ti-ftw3-ultra-gaming-8g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA Gaming 8G (RECENZIA A TESTY)

Ste stredne náročným až náročnejším hráčom počítačových hier a v prípade grafických kariet preferujete výkonnejšie systémy chladenia osadené tromi ventilátormi? Potom by ste mali zbystriť, pretože dnes si otestujeme grafickú kartu EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA Gaming 8G, ktorá by mala splniť všetky vaše nároky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rtx-3060-ti-gaming-oc-pro-8g-recenze.jpg

Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC PRO 8G (RECENZIA A TESTY)

Tým najvýkonnejším, čím sa dnes môže stredne náročný hráč počítačových hier na poli grafických kariet vybaviť, sú grafické karty GeForce RTX 3060 Ti z najnovšej generácie Ampere spoločnosti NVIDIA. Hoci to podľa tragickej dostupnosti na trhu až tak nevyzerá, tieto grafické karty sú na trh uvádzané mnohými výrobcami a tiež v mnohých modelových radoch. Jednou z nich je potom grafická karta Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC PRO 8G, ktorú nájdete v ponuke spoločnosti GIGABYTE a ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk tiež dôkladne otestovali. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií