AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/gigabyte-aorus-rtx-3070-master-8g-nahled.jpg

Gigabyte AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G (RECENZIA A TESTY)

Tým najvýkonnejším, čím sa môže spoločnosť GIGABYTE vo svojej ponuke grafických kariet GeForce RTX 3070 pochváliť, je určite grafická karta Gigabyte AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G s neprehliadnuteľným informačným panelom LCD EDGE VIEW. A ako sa jej viedlo v našich testoch na Alza.sk? O tom sa môžete presvedčiť sami práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-3070-gaming-trio-plus-8g-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 3070 Gaming TRIO Plus 8G (RECENZIA A TESTY)

Len veľmi ťažko dnes medzi hráčmi počítačových hier nájdete niekoho, kto by nepoznal či dokonca nechcel mať doma nejakú grafickú kartu z elitnej herného radu Gaming TRIO spoločnosti MSI. Grafická karta MSI GeForce RTX 3070 Gaming TRIO Plus 8G patrí práve do tejto elitnej edície a my sme ju pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-3070-suprim-x-8g-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X 8G (RECENZIA A TESTY)

Obrie rozmery, Dual BIOS a ventilátory chladenia so znakom draka vo svojom strede, to všetko sú neklamné znamenia, že sa dnes na Alza.sk pozrieme na grafickú kartu zo série SUPRIM spoločnosti MSI. Tou grafickou kartou je MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X 8G a my sa jej dnes pekne pozrieme na zúbok. Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií