AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/evga-rtx-3090-ftw3-ultra-gaming-24g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA Gaming 24G (RECENZIA A TESTY)

Výkonná grafická karta so skvelou výbavou, ale taktiež grafická karta v nedávnej minulosti nemálo prepieraná na všetkých možných diskusných fórach. Tak to je presne grafická karta EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA Gaming 24G, ktorú si dnes na Alza.sk taktiež dôkladne otestujeme. Ide teda o dobrú grafickú kartu, alebo by ste sa jej mali radšej vyhnúť? Naše testy aj odporúčanie nájdete práve v tejto recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rtx-3090-ti-nejlepsi-graficka-karta.jpg

CES 2022 | NVIDIA RTX 3090 Ti má byť najvýkonnejšia grafická karta

Máme tu začiatok roka a už posúvame hranice hi-endu. A nielen hi-endu, ale aj spotreby. Na CES prezentácii vytasil Jeff Fisher z NVIDIE na divákov referenčný model RTX 3090 Ti. Pôjde o posledný a najvýkonnejší model grafickej karty na Ampere architektúre, ktorý tým najnáročnejším používateľom poskytne nejaký ten extra výkon navyše oproti existujúcim RTX 3090, než koncom roka dorazí NVIDIA RTX 4000 na úplne novej architektúre Lovelace. Viac v tomto článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-aorus-rtx-3090-xtreme-12g-nahled.jpg

Gigabyte AORUS GeForce RTX 3090 XTREME 24G (RECENZIA A TESTY)

Tá absolútne najvýkonnejšia vzduchom chladená grafická karta v súčasnej ponuke spoločnosti GIGABYTE nesie označenie Gigabyte AORUS GeForce RTX 3090 XTREME 24G a môže sa pýšiť obrovským systémom chladenia a nadštandardne bohatou výbavou. Ako však tento špičkový AORUS dopadol v našich testoch na Alza.sk? Len posúďte sami. My sme ho totiž pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií