AD květen univerzal P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/msi-rtx-4070-super-12g-ventus-2x-white-oc-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X WHITE OC (RECENZIA A TESTY)

Pokiaľ do svojho počítača zháňate novú a výkonnú grafickú kartu, ktorá by sa vám navyše vošla aj do vašej existujúcej menšej počítačovej skrine, potom ju budete musieť vyberať z nejakej tej kompaktnejšej edície grafických kariet. Jednou takou je napríklad aj MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X WHITE OC z dielne taiwanskej spoločnosti MSI, ktorá je navyše vyhotovená v peknej bielo-striebornej kombinácii a ktorú sme pre vás na Alza.sk v tejto recenzii tiež dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4070-super-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4070 SUPER

Ak sa vám páči výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 4070 SUPER a plánujete si jednu aj zaobstarať do svojho herného PC, potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V jeho aktualizácii, kedy do nášho zoznamu otestovaných grafických kariet po novom pribudla aj Asus TUF RTX 4070 SUPER O12G Gaming, a my sa na tieto grafické karty znova pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi opäť vybrať tie absolútne najlepšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4070-super-panther-oc-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4070 SUPER Panther OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste s nákupom grafickej karty vyčkávali až na príchod nového a vylepšeného radu grafických kariet Ada Lovelace spoločnosti NVIDIA, potom ste sa konečne dočkali, pretože práve dnes začínajú predaje grafických kariet GeForce s prídomkom SUPER, konkrétne grafických kariet GeForce RTX 4070 SUPER. Aký je teda výkon novej grafickej karty GeForce RTX 4070 SUPER a vyplatila by sa vám jej kúpa? Tak práve na tieto otázky sa vám pokúsime odpovedať v tejto recenzii, v ktorej sme pre vás otestovali grafickú kartu Gainward GeForce RTX 4070 SUPER Panther OC 12G. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií