AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-graficke-karty-rx-6500-xt-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty Radeon RX 6500 XT

Je vám výkon grafických kariet AMD Radeon RX 6500 XT sympatický a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Koniec-koncov, vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť aj vy urobiť prehľadný obraz o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-pulse-rx-6500-xt-8g-nahled.jpg

Sapphire PULSE Radeon RX 6500 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire PULSE RX 6500 XT 8G je prvou a v súčasnosti tiež jedinou grafickou kartou Radeon RX 6500 XT, ktorá dostala do vienka dvojnásobnú porciu grafickej pamäte s kapacitou 8 GB. Ako sa toto navýšenie kapacity VRAM prejaví na jej hernom výkone a oplatí sa vám ísť do tohto vylepšeného variantu Radeon RX 6500 XT? Tak presne na tieto otázky sa vám pokúsime odpovedať práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rx-6500-xt-gaming-oc-4g-nahled.jpg

Gigabyte Radeon RX 6500 XT Gaming OC 4G (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom do rodiny RDNA 2 spoločnosti AMD sú grafické karty Radeon RX 6500 XT, ktoré sa v súčasnosti, nie príliš naklonenej cenám grafických kariet, môžu pýšiť veľmi zaujímavou cenou. Oplatí sa vám však investícia práve do grafickej karty Radeon RX 6500 XT a na aké úskalia pri tom môžete naraziť? Na to sa vám pokúsime odpovedať práve v tejto recenzii grafickej karty Gigabyte Radeon RX 6500 XT Gaming OC 4G. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií