Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-dual-rx-6700-xt-12g-nahled.jpg

Asus DUAL Radeon RX 6700 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Pokiaľ pri grafickej karte netrváte na tej absolútne najvyššej výbave a uspokojíte sa aj s mierne nižším výkonom, grafické karty edície DUAL spoločnosti ASUS by pre vás mohli byť zaujímavou voľbou. S akými kompromismi musíte počítať v prípade grafickej karty Asus DUAL Radeon RX 6700 XT 12G a oplatilo by sa vám jej obstaranie? Práve na to sa vám pokúsime odpovedať v recenzii, kde sme pre vás túto grafickú kartu dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-aorus-rx-6700-xt-elite-12g-nahled.jpg

Gigabyte AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12G (RECENZIA A TESTY)

Ak patríte medzi priaznivcov taiwanskej spoločnosti GIGABYTE, potom určite dobre viete, že to vôbec najlepšie z jej bohatej ponuky všemožných produktov na sebe nesie logo hlavy sokola a je zaradené do elitnej edície AORUS. Aj grafická karta Gigabyte AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12G patrí do tejto elitnej sokoliarskej edície, a dá sa teda predpokladať, že by svojim prípadným kupcom mala okrem dobrého výkonu priniesť aj nejakú tú pridanú hodnotu navyše, ako sú napríklad nadštandardné prevádzkové vlastnosti či výbava. Či to tak ale naozaj je, sa môžete sami presvedčiť v našej recenzii, v ktorej sme pre vás túto grafickú kartu na Alza.sk otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6700-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty spoločnosti SAPPHIRE vždy patrili k tomu najlepšiemu, čo si mohli priaznivci grafických kariet Radeon domov zaobstarať. Či to však platí aj pre grafickú kartu Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 12G, o tom sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rx-6700-xt-gaming-x-12g-nahled.jpg

MSI Radeon RX 6700 XT Gaming X 12G (RECENZIA A TESTY)

Spoločnosť MSI patrí k tým nemnohých výrobcom „obojživelníkom“, ktorí svoje grafické karty stavajú nielen okolo grafických čipov spoločnosti NVIDIA, ale aj AMD. Okrem grafických kariet GeForce tak v ponuke tejto taiwanskej spoločnosti nájdete aj kompletné portfólio grafických kariet Radeon, ktoré sú súčasťou hneď niekoľkých hráčskych edícií. Jednou z tých vôbec najatraktívnejších edícií je potom herný rad Gaming, v ktorom môžete nájsť hneď niekoľko zaujímavých kúskov grafických kariet z tábora červených, ako je napríklad MSI Radeon RX 6700 XT Gaming X 12G, ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk aj riadne otestovali. Ako teda tento najnovší Radeon dopadol v našich testoch? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rx-6700-xt-gaming-oc-12g-recenze.jpg

Gigabyte Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Tým najnovším prírastkom do rodiny grafických kariet RDNA 2 spoločnosti AMD sú grafické karty Radeon RX 6700 XT, ktoré sú založené na novom grafickom čipe NAVI 22, a svojím výkonom by potom mali uspokojiť najmä všetkých náročnejších hráčov počítačových hier. A pretože embargo na informácie okolo týchto nových grafických kariet vypršalo, môžeme vám dnes predstaviť prvého zástupcu, ktorým je grafická karta Gigabyte Radeon RX 6700 Gaming OC 12G z ponuky spoločnosti GIGABYTE. Ako teda táto nová grafická karta dopadla v našich testoch na Alza.sk? O tom sa môžete sami presvedčiť práve v tejto recenzii! Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií