PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-ryzen-3000-recenze-testy.jpg

AMD Ryzen 3000 (RECENZIA): Testujeme Ryzen 5 3600

Nová generácia procesorov AMD Ryzen 3000 je oficiálne vonku. Výrobca sľubuje medzigeneračný nárast výkonu o 15 %. V našej prvej recenzii sme sa pozreli na AMD Ryzen 5 3600. Ako dopadli testy? A čo prevádzkové vlastnosti? Veľké porovnanie AMD Ryzen 5 3600 vs. Intel i5-9600K je tu! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ryzen-mobile-nahled.jpg

AMD Ryzen Mobile (Raven Ridge), výkonné CPU pre notebooky

Spoločnosť AMD konečne predstavila svoje riešenie pre mobilnú platformu. Nové procesory AMD Ryzen 7 2700 a Ryzen 5 2500 majú štyri jadrá architektúry Zen s podporou 8-vláknového spracovania úloh. Nechýba ani dostatočne výkonná integrovaná grafika Radeon Vega. Stihnú procesory AMD Ryzen Mobile ešte predvianočný trh? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-ryzen-pro-nahled.png

AMD Ryzen Pro, nové firemné procesory s hardvérovým šifrovaním

Vo svete sa objavila zmienka o procesoroch AMD Ryzen Pro. Máme pre vás všetky aktuálne informácie. Prečo procesory vznikli, ako sa líšia od bežných AMD Ryzen a prekonajú 18-jadrové GPU Intel SkyLake-X? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-ryzen-nahled.png

AMD Ryzen 9 (Threadripper) útočí na Intel Core i9

Už sa tešíte na novinku od AMD Ryzen 9 (Threadripper)? Hovorí sa, že konečne vo výkone procesorov predbehne svoju konkurenciu Intel! Je to pravda? A čo presne teda hardvérová spoločnosť chystá? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-fx-nahled.jpg

Lacné, ale výkonné procesory AMD FX

Stále si lámete hlavu nad tým, kde vziať peniaze na nový Ryzen? Prečo zúfať, keď je tu oveľa lacnejšia, ale stále výkonná alternatíva! Práve teraz máte jedinečnú a poslednú šancu si kúpiť procesory AMD. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD-Ryzen-nahled.jpg

Procesory AMD Ryzen 5 v testoch

AMD Ryzen 5 verzus Intel Kaby Lake. Aké procesory sú výkonnejšie? Máme tu konečne poriadnu konkurenciu pre Intel? Testovali sme v benchmarkoch a hrách, ako sú Zaklínač 3, Battlefield 1, Crysis 3, The Division a ďalších. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD_Polaris_logo_male.jpg

Grafické karty AMD Polaris (PODROBNÉ INFORMÁCIE)

AMD zabodovala po všetkých stránkach. Už počas apríla a mája dorazia nové grafické karty z radu Radeon RX 550/560/570/580. Koľko budú stáť a aký očakávame ich výkon? Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií