AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-se-zbavit-lupu.jpg

Ako sa zbaviť lupín? (TIPY A TRIKY)

Trápia vás lupiny vo vlasoch? Nezúfajte! Aj keď zbaviť sa lupín nie je jednoduché, nie je to nemožné. Máme pre vás rady, ako na lupiny, aby ste sa ich zbavili účinne a dlhodobo. Poradíme, aké sú vhodné šampóny proti lupinám s ohľadom na ich príčinu. Dozviete sa tiež osvedčené babské rady, aké prírodné prostriedky proti lupinám zaberajú.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-sampon-objem-natura-siberica.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón a kondicionér na väčší objem NATURA SIBERICA

Obchody a reklamy sú plné šampónov, ktoré vám sľubujú zázraky s vašimi vlasmi. Rad som ich vyskúšala, ale efekt bez vedľajších následkov v podobe rýchlo sa mastiacich vlasov má len máloktorý. Poslednou dobou sa mi čím ďalej tým častejšie osvedčuje prírodná kozmetika. Značku NATURA SIBERICA poznám z počutia svojho okolia a keďže to sú väčšinou veľmi kladné ohlasy, lákalo ma vyskúšať ich šampón a kondicionér na väčší objem z radu Copanhagen. Ako sa táto vlasová kozmetika osvedčila na mojich jemných vlasoch? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/suchy-sampon-batiste-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: suchý šampón Batiste Blush + Pink Pineapple

Suché šampóny Batiste využijete hlavne vtedy, pokiaľ nemáte dostatok času na klasické umývanie a fénovanie vlasov. Vďaka svojmu zloženiu vám rýchlo a pohodlne pomôžu upraviť spľasnuté a mastné vlasy do požadovaného účesu, zároveň ich príjemne prevoňajú a dodajú im lesk. Variantov suchého šampónu Batiste je veľa, a tak som sa rozhodla otestovať novinky Blush a Pink Pineapple. Ktorá z týchto variantov mi bude vyhovovať viac? Zhodnotila som ich v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/attitude-sampon-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón ATTITUDE Super leaves na normálne a mastné vlasy

Šampón ATTITUDE Super leaves s detoxikačným a rozjasňujúcim účinkom na mastné a normálne vlasy ma veľmi zaujal. Hľadala som totiž šampón bez chemických prísad na rýchlo sa mastiace vlasy. Tento produkt všetky moje požiadavky spĺňal, neváhala som preto a nedočkavo ho vyskúšala. Ako som s ním bola spokojná, si môžete prečítať v mojej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Luky.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón Head & Shoulders Men Ultra Max Oil Control

Vyskúšali sme pre vás šampón z novej série značky Head & Shoulders. Lukáš na vlastnej koži testoval a napísal pre vás recenziu, čím ho šampón prekvapil. Priradil mu hodnotenie a dozviete sa, či by ho odporučil ostatným alebo nie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samponluky.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón Head & Shoulders Men Ultra Hair Endurance

Značka Head & Shoulders prišla s novou sériou obľúbených šampónov. Čím sa líši od tej pôvodnej? Lukáš vyskúšal šampón Men Ultra Hair Endurance, ktorý navyše sľubuje posilnenie vlasov a zlepšenie ich odolnosti proti vypadávaniu. Ako bol spokojný? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/recenzemichal.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón Head & Shoulders Men Ultra Sport Fresh

Head & Shoulders pozná hádam každý. Vyskúšali sme pre vás ich novú sériu, konkrétne šampón Men Ultra Sport Fresh. Ako sa Michalovi osvedčil, bol spokojný? Prečítajte si jeho recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sampon Repair Miracle.png

Vyskúšali sme pre vás: šampón Aussie Repair Miracle

Poznáte šampón Repair Miracle? Vyskúšali sme ho pre vás a pripravili recenziu, v ktorej sa dozviete, čo na ňom hodnotíme ako veľké plus a či existujú aj nejaké nedostatky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sampon Miracle Moist.png

Vyskúšali sme pre vás: šampón Aussie Miracle Moist

Dnes sme pre vás otestovali šampón na  suché vlasy Aussie Miracle Moist. Ako v našom teste šampón obstál a na aké vlasy ho odporúčame? To všetko zistíte v našej krátkej recenzii. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií