PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/oneplus-8-pro-nahled.jpg

TOP5 smartfónov roku 2020! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Koniec roka je (našťastie) tu - a tak sa môžeme obzrieť a pozrieť sa na najlepšie telefóny roka 2020. A že je tento rok z čoho vyberať! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-note-20-ultra-5G-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G (RECENZIA): špičková výbava v luxusnom tele

Podľa predpokladu bola v lete tohto roku predstavená nová generácia smartfónov Samsung Galaxy Note, a to Note 20 a Note 20 Ultra 5G. Prichádza s ešte lepším stylusom a nekompromisnou výbavou, aspoň v prípade drahšieho z modelov. Samsung sa rozhodol s konkurenciou zatočiť a nenechať na pochybách, že sa dá do smartfónu vtesnať od všetkého len to najlepšie. My sme sa o tom presvedčili v tejto recenzii. Ako sa používa nový Galaxy Note20 Ultra 5G? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung Galaxy note20-ultra-5G-note10-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy NOTE20 Ultra 5G vs. NOTE10+: Oplatí sa upgradovať? (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Oplatí sa najnovší Samsung Galaxy NOTE20 Ultra 5G? Peter ho porovnáva s minuloročným NOTE10+. Ako toto porovnanie dopadlo? Všetko v našej porovnávacej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-note-20-note20-ultra-5G-video.png

Samsung Galaxy NOTE20 a NOTE20 Ultra 5G! (PRVÉ DOJMY)

Nový rad telefónov Samsung so stylusom S PEN je po roku zase tu! V dnešnom videu sa na tieto novinky spoločne pozrieme a Peter sa s vami podelí o svoje prvé dojmy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trade-in-samsung-srpen-2021.jpg

Vymeňte starý za nový: Získajte až 530 Eur naspäť za váš starý telefón

Chcete pri nákupe nového telefónu z radu Samsung Galaxy S21 ušetriť až 630 eur? Stačí na to urobiť jediné. Pošlite nám svoje existujúce zariadenie od spoločnosti Samsung, spoločne ho naceníme a zodpovedajúcu čiastku pošleme na účet. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií