AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_94.jpg

Nový rad Galaxy Tab S9 ponúkne špičkový výkon v tenkom tele

Spoločnosť Samsung práve predstavila nielen nové telefóny Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5, ale aj tablety radu Galaxy Tab S9. Konkrétne Galaxy Tab S9, S9+ a S9 Ultra. Aké prináša novinky? A má Samsung vôbec v tabletoch konkurenciu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s9-mobilni-telefon.jpg

Samsung Galaxy S9 a S9+ (RECENZIA)

Otestovali sme výkon a ďalšie schopnosti novej generácie telefónov Samsung – Samsung Galaxy S9 a S9+. Akých vylepšení sme sa dočkali oproti predošlým generáciám? Nájdu sa na ospevovaných modeloch S9 a S9+ predsa len nejaké tie nedostatky? Poďte sa s nami pozrieť, ako telefóny dopadli v našej podrobnej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-vykup.jpg

Získajte bonus na nákup Samsung Galaxy S9 a S9+

Plánujete si zaobstarať mobilný telefón Samsung Galaxy S9 alebo S9+? Potom práve pre vás si Samsung pripravil akciu, v ktorej vykúpi váš starší telefón. Získate tak nielen skvelý smartfón, ale navyše aj možnosť ušetriť. Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií