PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/trade-in-samsung-galaxy-s20-fe-nahled.jpg

Vymeňte starý za nový! Kúpou Samsung Galaxy S20 FE možno získať bonus 200 €

Pri nákupe absolútne nového telefónu Samsung Galaxy S20 FE môžete ušetriť. Pokiaľ nám totiž pošlete svoj existujúci prístroj – mobil, smart hodinky alebo tablet – my vám nielen vyplatíme výkupnú cenu, ale pridáme aj jednorazový bonus 200 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-note-nahled.jpg

Kúpte si teraz telefón Samsung a získate 30 % zľavu na ďalší

Nový telefón Samsung a k tomu ďalší o 30 % lacnejšie. S akciou, ktorá trvá až do konca júna, žiadny problém. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/0f8a0a1f-faa2-440c-bb9d-c18c1d917d67.jpg

Všetky smartfóny Samsung so zľavou až 20 % len do 2. 12.

Vianoce, čas darčekov, sa blížia. A jeden taký darček máme pre vás aj my. Telefóny Samsung totiž môžete mať teraz so zľavou až 20 %. Akcia pritom zahŕňa nielen lacné, ale aj vrcholné telefóny výrobcu. Ktorý z nich si vyberiete vy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Samsung_cashback-Small.jpg

Samsung vám pridá až 1100 € na väčší televízor

Ak práve premýšľate nad nákupom moderného televízora a neviete, ktorý model z našej širokej ponuky si vybrať? Poradíme vám – vyberte si Samsung. Tohtoročný modelový rad ponúka doposiaľ netušené zážitky. Teraz navyše s bonusom až 1100 € pri nákupe do 31. augusta 2016! Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií