PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/flash-disk-sandisk-nahled.jpg

Rozširujúca pamäť na tablet aj telefón: Mobilné flešky Sandisk! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Externé pamäte na telefóny možno nevyzerajú najlepšie, ale sú naozaj praktické. Môžete na ne ukladať extra fotky, videá - na cestách, môžete kopírovať dáta medzi telefónmi a počítačom, máte extra pamäť! Aké pamäťovky si môžete zaobstarať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pametove-karty-sandisk-nahled.jpg

SanDisk: Vybrať SD kartu, flash disk, či externý SSD?

Spoločnosť SanDisk je významným výrobcom na poli pamäťových nosičov, ktoré sú vyhľadávaným príslušenstvom aj tých najväčších profesionálov. Poradíme vám s výberom správnej pamäťovej karty, flash disku alebo externého SSD. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ixpan-base-nahled.jpg

SanDisk iXpand Base nabíja a súčasne zálohuje iPhone

Chcete si zjednodušiť pravidelné zálohovanie svojho iPhonu alebo iPadu? Spoločnosť SanDisk vymyslela zariadenie iXpand Base, ktoré počas nabíjania vaše zariadenie rovno aj zálohuje. Už nikdy sa nebudete musieť obávať straty dôležitých dát. Koľko iXpand Base stojí a čo všetko vlastne dokáže? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lifestyle-image_1.jpg

Nové SanDisk SSD vám umožnia robiť všetko oveľa rýchlejšie

Ročne stratíme až 70 hodín pomalým načítaním našich počítačov. Ak sa chcete tomu vyhnúť, SanDisk má pre vás recept. Nedávno predstavil tri SSD disky, ktoré vynikajú okrem iného v rýchlostiach náhodného čítania aj zápisu. Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií