PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sapphire-nitro-rx-7700-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Zháňate do svojho PC novú hernú grafiku a príde vám výkon grafických kariet Radeon RX 7700 XT viac ako akurátny, len by ste sa ale radi dostali k nejakej kvalitnejšej grafickej karte s výkonným chladením, ktorá by sa pri hernej záťaži v PC hneď neprezradila zvýšenou hlučnosťou? Možným riešením by mohli byť grafické karty z ponuky spoločnosti SAPPHIRE, obzvlášť potom špičkový rad NITRO+, ktorý reprezentuje grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G a ktorú sme pre vás na Alza.sk nezabudli v tejto recenzii tiež dôkladne otestovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-7900-gre-16g-nahed.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7900 GRE 16G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty Radeon RX 7900 GRE spoločnosti AMD majú celkom pohnutú históriu, ktorá však nakoniec práve v tomto týždni úspešne vyústila do ich celosvetového vydania. Prvým zástupcom týchto grafických kariet, ktorého sme pre vás nezabudli taktiež hneď dôkladne otestovať, je grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 7900 GRE 16G z dielne spoločnosti SAPPHIRE. Pre koho je teda táto grafická karta určená a ako sa jej darilo v našich testoch? To všetko sa môžete dozvedieť práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-pulse-rx-7800-xt-16g-nahled.jpg

Sapphire PULSE Radeon RX 7800 XT 16G (RECENZIA A TESTY)

Čo sa týka obstarávacej ceny, tak vlastne ako tá vôbec najdostupnejšia grafická karta Radeon RX 7800 XT dominuje našej bohatej ponuke v súčasnosti Sapphire PULSE Radeon RX 7800 XT 16G. Aká táto grafická karta vlastne je a či by sa vám vyplatila jej kúpa, tak práve na tieto otázky sa vám pokúsime odpovedať v tejto recenzii, v ktorej sme ju pre vás dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-pulse-rx-7900-xt-20g-nahled.jpg

Sapphire PULSE Radeon RX 7900 XT 20G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste priaznivcom grafických kariet hongkonskej spoločnosti SAPPHIRE, potom iste viete, že tie cenovo dostupnejšie grafické karty v jej ponuke nájdete najmä v edícii PULSE. Grafická karta Sapphire PULSE Radeon RX 7900 XT 20G je zástupcom práve tejto „ľudovej“ hernej edície a my sme ju pre vás na Alza.sk nezabudli tiež dôkladne otestovať. Ako teda táto PULSE dopadla v našich testoch?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-7800-xt-16g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7800 XT 16G (RECENZIA A TESTY)

Nezvyčajne dlhé čakanie na grafické karty Radeon RX 7800 XT spoločnosti AMD je na konci. Embargo na informácie okolo týchto úplne nových grafických kariet skončilo, a my vám tak, ako jedny z prvých, môžeme prezradiť ich výkon, prevádzkové vlastnosti aj ceny. A začneme pekne zostra, pretože ako prvú si dnes otestujeme grafickú kartu Sapphire NITRO+ Radeon RX 7800 XT 16G. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-pulse-rx-7600-8g-nahled.jpg

Sapphire PULSE Radeon RX 7600 8G (RECENZIA A TESTY)

Prvou čisto mainstreamovou grafickou kartou z novej generácie RDNA 3 spoločnosti AMD je Radeon RX 7600. My si dnes na Alza.sk predstavíme prvého zástupcu týchto nových grafických kariet, a to konkrétne grafickú kartu Sapphire PULSE Radeon RX 7600 8G. A ako teda tento nový Radeon dopadol v našich testoch a oplatí sa vám vôbec jeho kúpa? Tak presne na to sa vám pokúsime odpovedať práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-pulse-rx-6500-xt-8g-nahled.jpg

Sapphire PULSE Radeon RX 6500 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire PULSE RX 6500 XT 8G je prvou a v súčasnosti tiež jedinou grafickou kartou Radeon RX 6500 XT, ktorá dostala do vienka dvojnásobnú porciu grafickej pamäte s kapacitou 8 GB. Ako sa toto navýšenie kapacity VRAM prejaví na jej hernom výkone a oplatí sa vám ísť do tohto vylepšeného variantu Radeon RX 6500 XT? Tak presne na tieto otázky sa vám pokúsime odpovedať práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-pulse-rx-6750-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire PULSE Radeon RX 6750 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Radeon RX 6750 XT je v poradí treťou grafickou kartou, ktorú nám nedávno predstavila spoločnosť AMD, a my si jednu takú poriadne otestujeme. Dnes sa totiž pozrieme na zúbky grafickej karte Sapphire PULSE Radeon RX 6750 XT 12G a povieme vám, aká vlastne je a čo od nej môžete očakávať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6950-xt-16g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6950 XT 16G (RECENZIA A TESTY)

Reakcia spoločnosti AMD na vydanie konkurenčnej vlajkovej lode GeForce RTX 3090 Ti spoločnosťou NVIDIA bola rýchla a nesie označenie Radeon RX 6950 XT. Či je však tento nový a najvýkonnejší Radeon skutočne dôstojným konkurentom GeForce RTX 3090 Ti, sa môžete sami presvedčiť práve v tejto recenzii grafickej karty Sapphire NITRO+ Radeon RX 6950 XT 16G. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-pulse-rx-6800-16g-nahled.jpg

Sapphire PULSE Radeon RX 6800 16G (RECENZIA A TESTY)

PULSE, alebo snáď radšej NITRO? Presne na túto otázku dostanete odpoveď v našej recenzii grafickej karty Sapphire PULSE Radeon RX 6800 16G, v ktorej sme ju pre vás na Alza.sk taktiež dôkladne otestovali! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6800-xt-se-16g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 XT SE 16G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste priaznivci grafických kariet Radeon a tiež hongkonskej spoločnosti SAPPHIRE, potom by vám určite nemala utiecť recenzia grafickej karty Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 XT SPECIAL EDITION 16G, ktorú sme pre vás na Alza.sk pripravili práve dnes. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6600-xt-8g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6600 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Akým výkonom a prevádzkovými vlastnosťami disponujú najnovšie vydané grafické karty Radeon RX 6600 XT spoločnosti AMD? Tak o tom sa môžete presvedčiť sami práve v tejto recenzii, v ktorej sme pre vás dôkladne otestovali grafickú kartu Sapphire NITRO+ RX 6600 XT 8G. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6700-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty spoločnosti SAPPHIRE vždy patrili k tomu najlepšiemu, čo si mohli priaznivci grafických kariet Radeon domov zaobstarať. Či to však platí aj pre grafickú kartu Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 12G, o tom sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6800-16g-recenze.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 16G (RECENZIA A TESTY)

Asi tým najvýznamnejším výrobcom grafických kariet, ktorý má svoju ponuku postavenú výhradne na grafických čipoch spoločnosti AMD, je hongkonská spoločnosť SAPPHIRE. Grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 16G spadá do „kráľovskej“ edície NITRO, ktorá v ponuke SAPPHIRE reprezentuje ten vôbec najvýkonnejší rad grafických kariet, a preto sme ju pre vás dnes na Alza.sk dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sapphire-nitro-rx-vega64-8g-hbm2-recenze-2.jpg

Sapphire Nitro+ RX Vega64 8G HBM2 (RECENZIA A TESTY)

Vega64 je v súčasnosti najvýkonnejší grafický čip spoločnosti AMD. Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega64 8G HBM2 je potom vybavená práve týmto najvýkonnejším čipom a my si dnes otestujeme, ako si s jeho uchladením poradila spoločnosť Sapphire. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sapphire-pulse-rx-570-4gd5-recenze-2.jpg

Sapphire Pulse RX 570 4GD5 (RECENZIA A TESTY)

Máte zálusk na grafickú kartu Radeon RX 570 od spoločnosti Sapphire a len neviete, či zvoliť Nitro+, či lacnejšie Pulse? Aké sú vôbec medzi týmito dvoma kartami rozdiely? Odpoveď nájdete práve v tomto článku! Dnes si totiž otestujeme grafickú kartu Sapphire Pulse RX 570 4GD5. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sapphire-nitro-rx-580-8gd5-se-recenze-2.jpg

Sapphire Nitro+ RX 580 8GD5 Special Edition (RECENZIA A TESTY)

Boj o to najvyššie miesto výkonnostného rebríčka mainstreamových grafických kariet je vždy centrom pozornosti širokej komunity hráčov počítačových hier. Teraz na jeden taký boj určite dôjde, v dnešnej recenzii si totiž prestavíme a tiež otestujeme nadštandardne taktovanú grafickú kartu Sapphire Nitro+ RX 580 8GDB Limited Edition. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sapphire-nitro-rx-570-4gd5-recenze-2.jpg

Sapphire Nitro+ RX 570 4GD5 (RECENZIA A TESTY)

Nie každý je veľmi náročným hráčom počítačových hier a absolútne bohato mu stačí niektorá grafická karta zo segmentu stredného výkonu. Jednu takú solídne výkonnú mainstreamovú grafickú kartu Sapphire Nitro+ RX 570 4GD5 si dnes otestujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sapphire-rx-vega-64-lc-8g-recenze-2.jpg

Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling (RECENZIA A TESTY)

Kvalitné chladenie je nevyhnutným predpokladom každej úspešnej grafickej karty na trhu a nie je to inak ani v prípade nových modelov VEGA spoločnosti AMD. My sa dnes na jeden taký veľmi zaujímavý systém chladenia pozrieme. Otestujeme si totiž tú najvýkonnejšiu Vega64 s vodným chladením na palube v podaní grafickej karty Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD_Sapphire_nahled.jpg

Grafické karty AMD Sapphire s čipom Polaris zlacňujú. Aký model vybrať?

Vo vzduchu visí uvedenie nových grafických kariet AMD Vega, a tak je vhodný moment na výhodný nákup aktuálnej generácie AMD Polaris – RX 480, AMD RX 470, AMD RX 460. Akciové ceny GPU spoločnosti Sapphire sú totiž teraz mimoriadne lákavé. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií