PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/senuas-saga-hellblade-2-key-art-nahled.jpg

Senua's Saga: Hellblade II: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Príbeh mladej keltskej bojovníčky Senuy, ktorá sa vydala zachrániť svojho milého Dilliona do nordického podsvetia, umožnil hráčom nahliadnuť do psychicky chorej mysle. Štúdiu Ninja Theory vtedy náramne vyšiel ich koncept polo-indie AA projektu, ktorý zaujme intenzívnou hrateľnosťou, silným príbehom a parádnym audiovizuálom. Na pôvodný diel sa snažia tvorcovia nadviazať sequelom Senua's Saga: Hellblade II založenom pod krídlami Xbox Game Studios na PC a Xbox Series X/S.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ninja-theory-projecty-hellblade-2-project-insight-mara-cover-nahled.jpg

Senua's Saga: Hellblade II (NOVINKA) – Duševná choroba v tieni fanatizmu

Prvý príbeh keltskej bojovníčky Hellblade: Senua's Sacrifice z roku 2017 bol pre mnohých zjavením a symbolom sviežeho vetra do radov mnohokrát neoriginálnych AAA titulov. Relatívne malé štúdio Ninja Theory vtedy ukázalo, že sa nebojí experimentovať s hernými mechanikami a ani sa nestráni citlivých tém ako duševné choroby. Svojou tvorbou britskí vývojári zaujali nielen hráčov, ale aj Microsoft, pod ktorého patronátom teraz vydávajú pokračovanie Senua's Saga: Hellblade II. Aké sú vízie pre druhý diel?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií