PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/doom-eternal-the-ancient-gods-part-two-recenze-logo.jpg

Doom Eternal: The Ancient Gods – Part Two (RECENZIA) – Riadne zakončenie príbehu FPS roka 2020?

Rozdelením deja hier na niekoľko častí sú známe predovšetkým epizodické adventúry. Tie na tomto prvku do istej miery stavajú svoju hrateľnosť, pretože nie je nič lepšie ako v jednej kapitole hráčov napnúť a nechať čakať na ďalšiu. FPS sa touto cestou veľmi nevydávajú. Otvorený koniec príbehu DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part One bol kvôli tomu prekvapením, ktoré nás nabudilo na The Ancient Gods – Part Two. Ako na tom očakávané finále je, vám povie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/herni-soundtracky-priscilla-nahled.jpg

Najvydarenejšie herné soundtracky – Hráme tiež ušami (TÉMA)

Najsilnejšie herné zážitky, ktoré si odnášame zo svojich najobľúbenejších titulov, nie sú tvorené len dianím na obrazovke. Podstatnú časť nášho dojmu totiž tvoria tiež sluchové vnemy, či už ide o samotné efekty, alebo sprievodnú hudbu. Práve melódiám zloženým na dokreslenie atmosféry sa budeme venovať v našom špeciáli, v ktorom vám odporučíme soundtracky, ktoré si sami radi vypočujeme aj bez samotných hier. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-eternal-cover-nahled_1.jpg

DOOM Eternal (RECENZIA) – Pekelný masaker, ktorý vás nesmie minúť

Jedna z najočakávanejších FPS tohto roka už prakticky klope na dvere. V našej redakcii sme mali v minulých dňoch možnosť niekoľkokrát prejsť príbehovú kampaň Doom Eternal pre jedného hráča. Čo na ňu hovoríme, aké má tempo hra samotná a či sa celok od roku 2016 niekam posunul, vám povie naša obsiahla recenzia, z ktorej sa dozviete aj optimalizáciu hry. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-anniversary-retro-recenze-nahled.jpg

Doom 1 – 3 (Retro RECENZIA) – Legenda akčných hier, ktorá má stále čo ponúknuť

V roku 1993 vzniklo vydavateľstvo Take-Two Interactive či spoločnosť NVIDIA a Microsoft vydal prvú verziu operačného systému Winows NT 3.1. Okrem toho ale štúdio id Software vytvorilo hru, ktorá sa stala legendou a základným kameňom pre nasledujúce akčné hry z pohľadu prvej osoby. Rok po vydaní prvého Doomu vyšiel diel druhý, o osem rokov neskôr potom už značne odlišný Doom 3. V dnešnej retro recenzii sa pozrieme nielen na históriu týchto legendárnych strieľačiek, ale aj na to, ako sa hrajú dnes na moderných strojoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-eternal-doomguy-sword-nahled.jpg

Doom Eternal má byť väčší a rýchlejší ako jeho predchodca (NOVINKA)

Odklad Doom Eternal nás veľmi nepotešil, chápali sme však, že je občas lepšie počkať ako vo finále dostať do rúk hru, ktorá nie je dokončená, a tak sme sa s odložením nakoniec zmierili. V minulých dňoch si toto očakávané dielo mohla hŕstka vyvolených novinárov vyskúšať na vlastnej koži. Aké dojmy v nich titul z dielní id Software zanechal, či má tentoraz hmatateľnejší príbeh a ako sa podarila technická stránka, vám povedia nasledujúce odseky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pocitacove-hry-na-vasem-stole-nahled.jpg

Počítačové hry na vašom stole (TÉMA)

Segment stolových hier sa už po niekoľkýkrát nadychuje k veľkej ofenzíve do našich domovov a na rozdiel od minulých rokov má teraz v rukáve niekoľko tromfov, vďaka ktorým si doskové hry do svojich príbytkov sami pozvete. Presvedčiť by vás totiž mali exkluzívne licencie popkultúrnych a počítačových predlôh, ktoré vám umožnia prežiť slávne dobrodružstvo podľa vlastného mustru. Dnes sa zameriame na projekty spojené s osudom digitálnych svetov a pridáme aj niekoľko tipov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/doom-vfr-logosmall.jpg

Doom VFR (RECENZIA) – virtuálne peklo na dosah ruky

Legendárny Doom od id Software po diskutabilnom porte pre Nintendo Switch vstupuje aj do sveta virtuálnej reality. Tentokrát už však s originálnym príbehom a hneď niekoľkými spôsobmi ovládania. V našej recenzii sme otestovali verziu pre PlayStation VR, Doom VFR však vychádza tiež pre HTC Vive.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ASUS_doom_nahled.jpg

ASUS rozdáva k svojim základným doskám a monitorom hru DOOM zadarmo

Kúpte si vybranú základnú dosku, prípadne monitor ASUS, a získajte hru DOOM v hodnote 39,90 € ZADARMO! Akcia platí do 11. júla 2016. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Doom_banner_small.jpg

DOOM – nový diel legendárnej strieľačky je konečne tu

Brány pekiel sa otvárajú už dnes, teda 13. 5. 2016 a na scénu opäť vstupuje DOOM. Legendárna akčná strieľačka, ktorá stála pri zrode PC hier je späť v tej najlepšej fazóne a sľubuje poriadny multiplayerový zážitok zo starej školy, hneď vedľa pekelnej kampane plnej démonov. DOOM dnes vychádza pre všetky moderné platformy – PC + digitálna verzia, Xbox One aj PlayStation 4. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií