AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/f1-23-info-cover-nahled.jpg

F1 23 (RECENZIE – Súhrn)

Štúdio Codemasters pracuje na sérii F1 už dlhé roky, v poslednom čase sa však schovalo pod krídla EA. Nikoho teda určite neprekvapí, že sa vydal nový diel F1 23, o ktorom si môžete v článku prečítať všetko, čo zatiaľ vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/f1-2022-video-recenze-2022-nahled.jpg

F1 22 (RECENZIA) – Evolučná zastávka v boxoch

Okruhy celého sveta sú už pripravené na seriál Formula 1, ktorý s novou sezónou prináša aj ďalší diel zavedenej série od britského štúdia Codemasters. Po roku teda môžeme zasadnúť za virtuálny volant a porovnať svoje vodičské schopnosti s najlepšími pretekármi súčasnosti. Ako sa titul F1 22 hrá, čo priniesol nové a v čom sa veľmi neposunul, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/f1-2021-recenze-review-cover-nahled.jpg

F1 2021 (RECENZIA) – Vôňa spálených pneumatík na okruhoch celého sveta

Boj o body do rebríčka najlepších formulových jazdcov v skutočnosti už dávno začal, ale na jeho virtuálnu verziu sme si museli počkať. Nakoniec sa nový ročník F1 2021 dostal na naše herné stroje a my si tak môžeme vychutnať pretekanie vo vysokej rýchlosti, kde každá stotina sekundy môže rozhodnúť. Tento rok sa vývojári z Codemasters rozhodli pod dohľadom nového vlastníka z EA Sports pridať plnohodnotný príbeh. Ako aktuálne sezóna funguje dohromady, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/f1-2020-recenze-nahled1.jpg

F1 2020 (RECENZIA) – Perfektná rozlúčka s aktuálnou konzolovou generáciou

Jedným z následkov pandémie koronavírusu bolo odloženie, či dokonca zrušenie, mnohých športových udalostí, čo sa nevyhlo ani šampionátu F1. Nakoniec sa monoposty Formuly 1 predsa len odlepili od pretekárskeho asfaltu, aj keď v značne upravenej a najmä skrátenej podobe celého seriálu. Mnohí z nás si tak budú chcieť spraviť chuť pri virtuálnych pretekoch. V našej recenzii zistíte, či F1 2020, posledný diel tejto série vychádzajúcej len na súčasnú generáciu konzol a PC, tiež náhodou nie je len akýmsi polovičným kompromisom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/F1-2019-start-nahled.jpg

F1 2019 (RECENZIA) – kráľovná motoršportu tento rok prichádza skôr

Séria F1 je stálicou pretekárskych hier, a hoci vychádza pravidelne každý rok, patrí vždy k tým najkvalitnejším. Ďakovať za to môžeme najmä vývojárom zo štúdia Codemasters, ktorí od chvíle, keď sériu prevzali, výrazne pozdvihli kvalitu virtuálnej kráľovnej motoršportu. Keď ale idete preteky 24 hodín Le Mans, občas musíte aj spomaliť. Či autorom nedošiel pri tohtoročnom ročníku dych, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/F1-2018-nahledsmall.jpg

F1 2018 (RECENZIA) – Najlepšie formuly za posledných niekoľko rokov

Tohtoročný ročník licencovaných pretekov F1 2018 je plný noviniek a väčších či menších vylepšení. Za to môže predovšetkým zmena vlastníka licencie Formule 1, čo vývojári z Codemasters patrične využili a napumpovali najnovší diel formulovej simulácie skutočnými dátami, vďaka ktorým je hra reálnejšia než predtým. Nielen o novinkách ročníka 2018 si môžete prečítať v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií