AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/fifa23-video-recenze-cover-nahled.jpg

FIFA 23 (RECENZIA) – Slušná derniéra

Futbalová simulácia FIFA sa naposledy ukazuje s nálepkou medzinárodnej federácie a autori sľubovali rozlúčku so všetkou parádou. Do popredia sa tlačí vylepšenie pohybu HyperMotion2, ale aj množstvo ďalších zmien, ktoré mali priblížiť hrateľnosť bližšie k realite. Ak a ako sa im to podarilo, sa dozviete v nasledujúcich chvíľach. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-24-hra-cover-nahled.jpg

FIFA 24 – Všetko, čo zatiaľ vieme

Vývojári pod hlavičkou EA Sports nemali dlhé roky konkurenciu, a tak si mohli v pokoji vydávať svoje športové hry s podporou licencií najväčších organizácií. Lenže časy sa menia a potom, čo sa basketbalová NBA presťahovala k 2K, lúči sa s EA aj futbalová organizácia FIFA, ktorá od roku 2023 nebude pokračovať v dlhoročnej spolupráci. Spoločnosť EA vydáva vlastný titul EA Sports FC 24, zatiaľ čo organizácia FIFA sľubuje vlastný titul. Čo všetko o ňom vieme a tušíme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-24.jpg

EA Sports FC 24 – Hrajte ako na skutočnom ihrisku

EA Sports FC 24 vychádza už 29. 9. 2023. Nová éra futbalu ponúkne viac ako 19 000 plne licencovaných hráčov, 700 tímov a 30 ligových súťaží. Vďaka tomu získate historicky najautentickejší pocit z hry. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-23-info-cover-ultimate-edition-nahled.jpg

FIFA 23 – Všetko, čo vieme

Medzi niekoľko istôt vo svete počítačových hier patrí jesenné vydávanie športových titulov, medzi ktorými má výsadné postavenie séria FIFA. Spoločnosť Electronic Arts vydala ďalší prírastok s číslovkou 23 v názve, ktorý je zároveň posledným s oficiálnou licenciou. Čo o digitálnom pobehovaní po futbalovom trávniku vieme, zistíte v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-22-recenze-cover-nahled.jpg

FIFA 22 (RECENZIA) – Next-gen nahráva realizmu

Mnoho hráčov už musí mať vytvorený nepodmienečný reflex, ktorý vidinou padajúceho farebného lístia nespúšťa slintanie, ale núti všetky futbalovo pozitívnych obuť virtuálne kopačky. Nemôže za to nikto iný ako EA Sports so svojou sériou FIFA, ktorá sa objavuje v jesenných mesiacoch spoločne so štartom európskych ligových súťaží. Ani tento rok sa nevymyká pravidelným návykom, a preto sa v našej recenzii môžeme poriadne pozrieť na titul FIFA 22.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-22.jpg

FIFA 22: predobjednávky

FIFA 22 vychádza už 1. 10. 2021. Aké sú hlavné novinky tohtoročného ročníka najlepšieho futbalu sveta? Ak si hru predobjednáte, získate množstvo bonusov – s nákupom sa preto neoplatí otáľať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-22-special-cover-nahled.jpg

FIFA 22: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Na svete existuje len málo istôt tak pevných ako každoročné vydávanie športovej série FIFA od EA Sports. Tohtoročný ročník FIFA 22 sa opäť objaví s jesenným padajúcim lístím, takže vám futbalové zápolenie ponúkne príjemnú alternatívu k vonkajšiemu pochmúrnemu počasie. Tvorcovia si na tento rok pripravili rad noviniek a vylepšení, o ktorých sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-21-recenze-cover-nahled.jpg

FIFA 21 (RECENZIA) – Zachráni next-gen update tohtoročný ročník?

Športové hry v roku 2020 schytávajú od hráčov a novinárov vlnu kritiky, pretože väčšina z nich išla v stopách malých inovácií za cenu plnohodnotnej hry. Výnimku tvoril eFootball PES 2021 Update, ktorý za nižšiu cenu priniesol aktualizáciu súpisiek a niekoľko vychytávok, ale gigant EA sa rozhodol vydať ďalší diel, teda FIFA 21. Lenže tvorcovia sa nijako zvlášť nepredviedli, a tak nádej na zlepšenie stavu zostáva iba v sľubovanom upgrade pre next-gen konzoly, z ktorého by sme sa podľa predstáv autorov mali posadiť na zadok. Podarilo sa?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-21-oznmeni-cover-nahled.jpg

FIFA 21 nemusíte kupovať dvakrát, jedna kópia bude fungovať na súčasnú aj novú generáciu konzol (OZNÁMENIE)

Poslednou dobou zmieta herným svetom chaos, ako to bude s hrami, ktoré si aktuálne kúpime na súčasnú generáciu konzol, ale vyjdú aj na PlayStation 5 a Xbox Series X. Všetko sme sa pokúsili vysvetliť v našich článkoch o prístupe Sony a tiež o mechanike Smart Delivery od Microsoftu. Vydavateľ Electronic Arts ide vlastnou cestou, čo sa ukázalo na oznámení FIFA 21. Upgrade staršej verzie na next-gen dostanete automaticky. Viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-20-main-footballer-grin-nahled.jpg

FIFA 20 (RECENZIA) – Pouličný futbal a Liga majstrov pod jednou strechou

Lístie pomaly žltne, vietor sa preháňa po strniskách a blázni milujúci futbal majú už v plnom prúde rozbehnuté sezóny, alebo inak povedané, typické príznaky príchodu nového dielu série FIFA, tentokrát s číslovkou 20 v názve. Mnoho z vás skepticky hľadí na úvod tohto textu, pretože nečaká od aktuálneho dielu digitálneho futbalu žiadne novinky, a predsa sa jedna poriadna nájde – street futbal VOLTA. Či sa nám pobehovanie po asfaltoch a trávnikoch celého sveta páčilo, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/3ccb8e10-2685-490d-b915-810b59db854b.jpg

FIFA 19 (RECENZIA) – Hviezdy zeleného trávnika vykročili na šampiónsku cestu

Niektorí vykríknu: „Konečne!“ Iní odfrknú: „Už zase?!“... každopádne v rozbehnutej jesene si nevieme predstaviť život fanúšika športových hier bez nového dielu futbalovej simulácie v podaní EA Sports. Tvorcovia sľubovali rad zmien oproti starším ročníkom a na nás teraz je, aby sme posúdili, či neklamali. Je FIFA 19 najlepší digitálny futbal na trhu? Zistíte v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-18-thumbnail-nahled.jpg

FIFA 18 – najlepší futbal opäť od EA (RECENZIA)

Futbalová séria FIFA si aj tento rok pripravila kvalitný futbalový simulátor pre všetkých fanúšikov zeleného trávnika. Naša recenzia prezradí, čo je v hre FIFA 18 nové, čo sa podarilo a, samozrejme, aj to, aké má tohtoročný diel nedostatky.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií