PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nhl-23-info-cover-nahled_1.jpg

NHL 23 (INFO): Novinky

EA Sports vlastní licenciu na zámorskú hokejovú ligu, čo sa prejavuje každoročným vydaním nového ročníka série NHL. Titul s číslovkou 23 preto opäť priletel v októbri s niekoľkými novinkami. Čo všetko o tohtoročnom hokeji vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-24-info-cover-nahled.jpg

NHL 24 (RECENZIE – Súhrn)

Jesenné pokračovanie hokejovej série NHL patrí k istotám súčasného sveta rovnajúcim sa východu slnka. NHL 24 sa chváli prepracovanou hrateľnosťou, ktorá prináša revolučný zážitok. Čo od titulu môžeme čakať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-22-recenze-review-cover-nahled_1.jpg

NHL 22 (RECENZIA) – Konečne krok vpred

Hokej patrí k športom, ktoré máme tendenciu označovať ako národné, predovšetkým počas zimných olympiád a majstrovstiev sveta. Vďaka tomu patrí k tým najsledovanejším u nás, či už v priamych prenosoch, alebo v rámci počítačových hier. Digitálne kĺzanie sa po ľade si pre seba už dlhší čas uzurpuje spoločnosť EA, resp. jej podzložka Sports, ktorá vydáva sériu NHL. Tohtoročný diel NHL 22 sa dočkal nového enginu a niekoľkých vylepšení, o ktorých sa viac dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-22-special-cover-nahled_2.jpg

NHL 22: dátum vydania, beta a ďalšie info

V našich končinách sa o pozíciu najobľúbenejšieho športu bijú futbal a hokej (ďalšie športy sa radia za nich, a to na základe aktuálnej formy slovenských reprezentantov na rôznych majstrovstvách). Zatiaľ čo v prípade futbalu má vydavateľ EA Sports konkurenciu, v rámci hokeja si drží monopol. tohtoročný ročník NHL 22 klope na dvere, tak si poďme prejsť, čo všetko o tejto simulácii vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-21-recenze-cover-nahled.jpg

NHL 21 (RECENZIA) – Funkčný, ale hrdzavejúci stroj

Zámorská hokejová súťaž skončila po koronavírusových odkladoch len pred niekoľkými týždňami. Štart novej sezóny sa plánuje až na január budúceho roka, čo ale nemôže zabrániť vydaniu NHL 21. Ako každý rok ponúka EA digitálne kĺzanie po ľadových plochách severoamerických štadiónov, ktoré bežia na stále rovnakom engine a opäť nevyšlo na PC, ale snaží sa fanúšikom série priniesť niekoľko novôt do zavedených módov. Sú natoľko atraktívne, aby stálo NHL 21 za kúpu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-20-recenze-cover-nahled.jpg

NHL 20 (RECENZIA) – brnkanie na nostalgickú strunu

Športové tornádo, ktoré vtrhne medzi hráčov počítačových hier pravidelne každú jeseň, už za sebou zanechalo americký futbal Madden NFL 20, vydarený basketbal zaťažený mikrotransakciami NBA 2K20 a realistickú futbalovú simuláciu eFootball PES 2020. Napriek tomu, na obzore ešte čakajú ďalšie tímové súboje na čele s veľmi očakávanou futbalovou hrou FIFA 20 a hokejovou NHL 20, na ktorú sa pozrieme v dnešnej recenzii, analyzujúcej posun od minulého roka.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií