AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/prince-of-persia-the-lost-crown-info-cover-nahled.jpg

Prince of Persia: The Lost Crown (RECENZIE – Súhrn)

Séria Prince of Persia patrí k herným legendám, ktorá prešla za takmer štyri desaťročia obrovský kus cesty. Od DOSovej plošinovky sme sa dočkali radu akčných adventúr, ale najnovší titul sa vracia späť ku skákačkovým základom a podľa recenzií sa tento návrat nadmieru podaril. Všetko, čo vieme o Prince of Persia: The Lost Crown, sa dočítate nižšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prince-of-persia-sands-of-time-remake-key-art-nahled.jpg

Prince of Persia: The Sands of Time remake vyjde na začiatku roka 2021 (OZNÁMENIE)

V posledných dňoch internetom kolovali leaky, ktoré v podstate potvrdzovali, že sa chystá návrat legendy z roku 2003. Bezmenný princ z Perzie sa vracia, ale nepôjde o pokračovanie pôvodnej trilógie, ako sa mohlo jednu dobu zdať, namiesto toho sa v prerábke znovu vrátime v čase a pozrieme sa na začiatky mladého princa. Oznámenie prišlo na štvrtkovej akcii Ubisoft Forward – na začiatku roka sa dočkáme remaku Prince of Persia: The Sands of Time.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prince-of-persia-dark-babylon-spekulace-cover-nahled.jpg

Prince of Persia (ŠPEKULÁCIE) – Blíži sa diel z temného Babylonu?

Rok 2020 sa zatiaľ profiluje ako rok odkladov, pretože si musíme dlhšie počkať na Cyberpunk 2077, Final Fantasy VII, Marvel's Avenger alebo Dying Light 2. Pre mnohých sa však môže tiež stať rokom planých nádejí, divokých špekulácií a prekvapení, ktoré sa môžu spájať s oznámením nových hier alebo s pripravovanou novou generáciou konzol. Do všetkých týchto kategórií by sa mohol zaradiť nový diel série Prince of Persia, o ktorom sa začína šuškať v zákulisí. Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií