AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/the-legend-of-zelda-tears-of-kingdom-key-art-nahled.jpg

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (RECENZIA – Súhrn)

Akčné RPG The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom splnilo vysoké očakávania a v mnohých ohľadoch dokonca prekonalo predchádzajúci diel Breath of the Wild z roku 2017. Na svojho predchodcu nadväzuje skvelým príbehom, bohatým otvoreným svetom a tiež návykovou hrateľnosťou prinášajúcou nové herné mechaniky. Všetko, čo o The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hyrule-warriors-age-of-calamity-recenze-key-art-nahled.jpg

Hyrule Warriors: Age of Calamity (RECENZIA) – Viac než len podarený crossover

Od vydania The Legend of Zelda: Breath of the Wild, podľa mnohých jednej z najlepších hier posledných rokov, ubehlo už niekoľko rokov, a hoci priame pokračovanie už je oficiálne vo vývoji, hneď tak sa ho zrejme nedočkáme. Fanúšikovia série si však môžu skrátiť čakanie aspoň odbočkou Hyrule Warriors: Age of Calamity, ktorej vydanie je zatienené novembrovým štartom PlayStation 5 a Xboxu Series X/S. Naša recenzia vám prezradí, prečo by ste však hru nemali minúť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hyrule-warriors-age-of-calamity-nahled.jpg

Rúbačka Hyrule Warriors: Age of Calamity bude prequelom poslednej Zeldy (OZNÁMENIE)

Spoločnosť Nintendo včera pomerne nečakane oznámila novú Nintendo Switch exkluzivitu z univerza Legend of Zelda. Nejde však o priame pokračovanie, ale o najnovší diel spin-off série hack & slash Hyrule Warriors, ktoré by malo dejovo predchádzať práve poslednej Zelde (Breath of the Wild). Na čo všetko sa v Hyrule Warriors: Age of Calamity môžeme tešiť, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-legend-of-zelda-links-awakening-key-art-nahled.jpg

The Legend of Zelda: Link's Awakening (RECENZIA) – Nostalgia v modernom háve

Je pravdou, že je veľmi ťažké ponúkať hráčom remake The Legend of Zelda: Link's Awakening s vedomím toho, že sa už pracuje na pokračovaní The Breath of the Wild. Remake hry z minulého tisícročia totiž nie je tak veľkým lákadlom, je však potrebné vziať na vedomie, že ak sa v Nintende začne robiť nejaký remake, je to vždy práca najvyšších kvalít. Zaslúži si adventúra Link's Awakening vašu pozornosť, alebo tentoraz Link šliapol vedľa?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-2-link-nahled.jpg

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 je oficiálne vo vývoji! (OZNÁMENIE)

Máme to čierne na bielom – kráľovstvo Hyrule bude potrebovať znova zachrániť. Oznámila to spoločnosť Nintendo na svojej konferencii Nintendo Direct v rámci výstavy E3 v Los Angeles prostredníctvom krátkeho traileru. Ten sme rozobrali do posledného detailu, v článku si tak môžete prečítať, čo všetko sme o Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 zistili.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nintendo-ubisoft-bundle-nahled.jpg

Tipy na konzoly a Nintendo hry

Hry a konzoly od firmy Nintendo môžete na krátku dobu zakúpiť vo výhodných balíkoch. Ak pokukujete po konzolách Nintendo NEW 2DS XL alebo Nintendo Switch, tak práve teraz je tá správna doba na kúpu. Tipy sa týkajú aj hier a konzol jednotlivo, takže ak už konzolu vlastníte, máte jedinečnú príležitosť na rozšírenie svojej hernej knižnice! Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií