Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/days-gone-logo-nahled.jpg

Days Gone: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

V akčnej adventúre Days Gone sa hráč ujme úlohy bývalého motorkára Deacona St. Johna, ktorý bojuje o prežitie v zombíkmi zamorenej Amerike. Pod vývoj postapokalyptického titulu sa podpísali tvorcovia z Bend Studio, ktorí stoja napríklad za sériou strieľačiek Syphon Filter. Všetky podstatné informácie o Days Gone nájdete v našom špeciále.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/days-gone-deacon-zombie-hands-nahled.jpg

Je Days Gone 2 ďalším pripravovaným titulom štúdia Bend? (ŠPEKULÁCIE)

Akčný survival od oregonského štúdia Bend väčšinu herných novinárov v čase svojho vydania príliš nenadchol, veľa hráčov však toto dielko prijalo naopak dobre a mnohí z nich by si preto určite priali pokračovanie. Pre nich máme dobrú správu: Days Gone nedávno zaznamenalo výrazný úspech v ankete The Golden Joysticks Awards a riaditeľ štúdia sa nechal počuť, že svet Days Gone neplánuje so svojimi kolegami opustiť. Viac v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/days-gone-deacon-freakers-nahled.jpg

Days Gone (RECENZIA) – perfektné herné déjà vu

Od oznámenia PS4 exkluzivity Days Gone od amerického štúdia Bend sa mnohí hráči nevyhli pochybnostiam a menšiemu skepticizmu. Zombie apokalypsa predsa nie je na poli hier či seriálov žiadnou novinkou a priniesť originálny survival ponúkajúci slušnú grafiku, akciu a zároveň zaujímavý príbeh je v dnešnej dobe náročné. Podarilo sa Days Gone vystúpiť z radu do tejto chvíle vydaných Zombie Survival? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií