AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skateboard.png

Ako vybrať skateboard

Skateboardy si najčastejšie spojíte s trikmi vo skateparkoch, ale oni sú skvelé aj na dopravu po meste. Univerzálnosť a dobrá ovládateľnosť z nich robí vyhľadávanú voľbu širokej škály športovcov. Aké by mal mať kolieska, dosku, trucky a gripy sa dozviete ďalej.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/elektroboard.jpg

Ako vybrať elektroboard

Radi by ste pri každej príležitosti skočili na dosku, ale občas potrebujete doraziť na miesto určenia bez prepoteného oblečenia? Potom sú elektroboardy ako stvorené pre vás. Majú na spodnej strane dosky zabudovaný elektromotor a jazdia bez vynaloženia akejkoľvek námahy. Jazdia rýchlosťou až 25 km/h a ovládajú sa diaľkovým ovládačom, prípadne mobilnou aplikáciou.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií