PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/realme-watch-3.jpg

Realme Watch 3: Základné smart hodinky pre Android, ktoré príjemne prekvapia! (RECENZIA)

Smart hodinky Realme Watch 3 sú cenovo dostupné, porovnateľné skôr so športtestermi. Dokážu ale veľa skvelých vecí – napríklad z nich môžete telefonovať! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fossil-hlavnistrana.jpg

Fossil Gen 5 The Carlyle HR (PREVIEW) – nadčasový dizajn, volanie aj voliteľná výdrž

Novinku The Carlyle HR z piatej generácie smart hodiniek spoločnosti Fossil by ste nemali prehliadnuť. Popri štýlovom dizajne a prekrásnom AMOLED displeji totiž poteší aj širokým výberom inteligentných funkcií alebo nastavením výdrže batérie. Čítajte ďalej a dozviete sa viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samsung-galaxy-watch-hlavni-232.jpg

Samsung Galaxy Watch: Štýlové hodinky na každú príležitosť

Chcete si zaobstarať inteligentné hodinky, ale nevyhovuje vám ich moderný vzhľad? Dávate prednosť tradičnému dizajnu? Tak to sa vám budú páčiť nové smartwatch Samsung Galaxy Watch, ktoré v dizajne klasických remienkových hodiniek skrývajú moderné funkcie. Čo všetko ponúkajú? Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií