AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/google-pixel-8-nahled.jpg

Google Pixel 8 Pro (RECENZIA): Skvelý, ale predvídateľný nástupca radu Pixelov

Nové nadupané smartfóny Google Pixel 8 so sebou prinášajú vylepšené fotoaparáty alebo nový displej. Na vyšší z dvojice, Google Pixel 8 Pro, sme sa zblízka pozreli v našej recenzii. Čo všetko najnovší model prináša a ako sa používa v praxi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/50-let-od-prvniho-mobilniho-hovoru-nahled.jpg

50 rokov od prvého hovoru z mobilu. Ako to všetko začalo?

Mobilné telefóny si prešli už niekoľkými fázami vývoja. Pritom ich pôvodným zámerom bolo práve spojiť sa telefonicky z takmer ľubovoľných miest bez nutnosti pripojenia telefónnymi káblami. Už dlhých 50 rokov uplynulo od prvého telefonického hovoru z mobilného telefónu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone.jpg

ASUS ROG Phone 6 (RECENZIA): Skvelá herná mašina s perfektným výkonom

Na kvalitatívnej špičke herných mobilných telefónov sa už niekoľko sezón drží rad ASUS ROG Phone. Po novom ju rozšíril model s poradovým číslom šesť, teda ASUS ROG Phone 6. V recenzii sme sa mu poriadne pozreli na zúbok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip4-z-fold4-nahled.jpg

Ohybné telefóny v novom. Samsung Galaxy Z Flip4 a Z Fold4 majú špičkový výkon aj výbavu

Leto sa v prípade Samsungu nesie v znamení nových generácií jeho ohybných telefónov. Tentokrát už tu máme modely Galaxy Z Flip4 5G a Galaxy Z Fold4 5G. Čím sa líšia od svojich predchodcov?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/porovnani-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

Porovnanie telefónov. Ako si čo najlepšie vybrať?

Ponuka mobilných telefónov na trhu je skutočne veľmi pestrá, a pokiaľ si chceme vybrať nový mobil, v jeho výbere nám môže pomôcť porovnanie mobilných telefónov, konkrétne ich parametrov. Ďalej môžu prísť vhod aktualizované prehľady tých najlepších mobilov v rôznych kategóriách.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip3-recenze-nahled_1.jpg

Samsung Galaxy Z Flip3 5G (RECENZIA): novodobé véčko so slušnou výbavou

Ak vás doteraz ohybné mobilné telefóny odrádzali kvôli vysokým cenám, mali by ste zbystriť pozornosť. Samsung predstavil svoj Galaxy Z Flip3 5G a nastavil pomerne sympatickú cenu. Čo za svoje peniaze dostanete a aké sú naše skúsenosti z dlhodobejšieho používania? Na všetko odpovie táto recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-sport-nahled.jpg

Mobil a šport: Ako telefón využiť pri behu, cyklistike a ďalších aktivitách?

Mobilné telefóny bez problémov zvládnu zmerať vaše športové výkony a následne vám ich prezentovať v intuitívnej forme. Tie najpraktickejšie športové aplikácie vás navyše dokážu namotivovať k lepším výsledkom. Ako vám mobilný telefón pri športovaní môže pomôcť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smartphone-praskly-displej-nahled.jpg

Ako nalepiť sklo či fóliu na mobil

Tvrdené sklá a fólie sú nevyhnutnou ochranou telefónov, ale aj inteligentných hodiniek a tabletov. Ako ale ochranné sklo alebo fóliu prilepiť správne, teda bez bublín alebo čiastočiek prachu? Ukážeme si postup a vychytávky, ako si tento proces zjednodušiť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-g9.jpg

Motorola Moto G9 Plus: Solídny vytrvalec v strednej triede s čistým Androidom! (RECENZIA)

Dnes sa pozrieme na telefón, ktorý neohromí ani krásnym dizajnom a ani nákladnou konštrukciou: Ponúka ale veľmi slušné vlastnosti a hlavne dlhú výdrž za rozumné peniaze. Dámy a páni - Motorola Moto G9 Plus! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ovladani-telefonem-nahled.jpg

Toaleta či vibrátor. Telefónom možno ovládať takmer čokoľvek, má to ale vždy zmysel?

Vybrali sme pre vás tie najvýraznejšie prípady, keď sa inžinieri nechali uniesť a ovládanie prostredníctvom mobilného telefónu umožnili pri zariadeniach, kde je nadbytočné, ak nie priamo smiešne. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-hlavni-nahled.jpg

OnePlus Nord (RECENZIA): Výkonný elegán s 5G drtí strednú triedu

OnePlus Nord je jedným z najnovších smartfónov populárnej čínskej značky. Samotný OnePlus ho nemôže dostatočne vynachváliť, a tak nie je divu, že sme sa mu pozreli na zúbok. Stojí naozaj OnePlus Nord za všetok ten krik, alebo ide len o skvelý marketing? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blackview-gbv6300-pro.jpg

Blackview GBV6300 PRO: Naozaj odolný telefón na túry aj do nepohody! (RECENZIA)

Blackview GBV6300 PRO patrí do strednej triedy - a aj keď nevyniká krásou, prekvapí svojou odolnosťou. Nestačí vám odolnosť proti pádu do vody v triede IP68? A čo takto IP69K, kedy mobilný telefón znesie nielen tlakovú vodu, ale aj horúcu paru? Či už potrebujete telefón na stavbu a alebo na túry - toto je veľmi zaujímavá alternatíva! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/magic-ui-2-ku-1.jpg

Honor Magic UI – používateľské prostredie telefónov Honor

Čo všetko sa skrýva pod pojmom Honor Magic UI? Aké sú podobnosti medzi prostredím Magic UI a EMUI? Viac v tomto článku, kde si Magic UI v krátkosti predstavíme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mate-30.jpg

Huawei Mate 30 (PREVIEW): skvelé fotomobily s neistou budúcnosťou

Aj napriek ich neistý osud sme sa v Mníchove dočkali oznámenia smartfónov Huawei Mate 30 a Mate 30 Pro. Podľa všetkého má ísť o veľmi výkonné fotomobily, ktoré však vzhľadom na americko-čínsku obchodnú vojnu zrejme nebudú schopné konkurovať popredným výrobcom. Možno sa ich ale predsa len dočkáme. Pozrieme sa, čo smartfóny ponúknu a ako to vyzerá s ich dostupnosťou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/monitory-sportovni-aktivity-hlavni-nahled.jpg

Ako monitorovať športové aktivity

Porovnali sme pre vás štyri typy najpoužívanejších fitness zariadení - fitness náramky, športtestery, inteligentné hodinky a inteligentný telefón v kombinácii s fitness aplikáciami. Vysvetlíme si, aké funkcie jednotlivé typy ponúkajú, v čom sa od seba líšia a pomôžeme vám s výberom toho najvhodnejšieho. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-5x-mala.jpg

Mobilný telefón Honor 5X - poteší vzhľadom, hardvérom aj cenou

Nový mobilný telefón Honor 5X zaujme vynikajúcim pomerom kvality a ceny. Nielenže pekne vyzerá, ale je aj vybavený dostatočne výkonným hardvérom, ktorý si poradí aj s náročnejšími aplikáciami. Nechýba ani zabudovaná čítačka odtlačkov prstov či kvalitná zadná kamera. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alcatel-one-touch-7043k-pop-2-mala.jpg

Mobilný telefón ALCATEL ONETOUCH POP 2 (5) - lacný, ale napriek tomu atraktívny

ALCATEL ONETOUCH POP 2 (5) patrí svojou cenou do kategórie lacných telefónov. Aj napriek tomu podporuje najrýchlejšie internetové siete 4G/LTE. Zároveň je vybavený 5 MPx kamerou s optickou stabilizáciou a aj celým radom nadštandardných funkcií. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií