Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/bezpecnostni-funkce-chytrych-hodinek-nahled.jpg

Bezpečnostné funkcie smart hodiniek môžu zachrániť aj život

Smart hodinky už niekoľkokrát preukázali, že ich funkcie môžu zachraňovať životy. Na čo všetko slúžia jednotlivé senzory? A ktoré funkcie môžu rozhodne prísť vhod a pred kúpou by ste sa o ich prítomnosti mali presvedčiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smartwatch-amazfit.jpg

Amazfit GTS 2 mini a GTS 2e: Lifestylové smart hodinky za pár babiek! (RECENZIA)

Chcete spoľahlivé inteligentné hodinky s pokročilými monitorovacími funkciami s dobrou výdržou batérie - a za rozumnú cenu? Amazfit ponúka dva modely, ktoré sa trochu líšia výkonom a hlavne veľkosťou - a sú ideálne do školy, práce aj do divadla! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-ps-vr-2-nahled.jpg

Virtuálne okuliare PS VR2, smart hodinky Redmi, pretekárske drony DJI a ďalšie! (NOVINKY)

Na PlayStation 5 sa pripravujú nové virtuálne okuliare PS VR 2, DJI chystá pretekárske drony, Redmi pripravuje lacné smart hodinky - a ďalšie! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-band-4-recenze.jpg

Xiaomi Mi Band 4 (RECENZIA) – Najlepší náramok svojho druhu?

Nová, vylepšená verzia populárneho fitness náramku je na svete – predstavujeme Xiaomi Mi Band 4! Dočkáme sa väčšieho a farebnejšieho displeja a tiež mnohých nových funkcií! Viac sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/monitory-sportovni-aktivity-hlavni-nahled.jpg

Ako monitorovať športové aktivity

Porovnali sme pre vás štyri typy najpoužívanejších fitness zariadení - fitness náramky, športtestery, inteligentné hodinky a inteligentný telefón v kombinácii s fitness aplikáciami. Vysvetlíme si, aké funkcie jednotlivé typy ponúkajú, v čom sa od seba líšia a pomôžeme vám s výberom toho najvhodnejšieho. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií