AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/04_banner_173922_LDB_1160x580_sony_CZ.jpg

Akcia Sony Cross vám zlacní vybrané produkty o 15 %

Nakúpte vybrané produkty Sony a ako darček dostanete voucher na zľavu 15 % na niektorý z vybraných produktov toho istého výrobcu. Ale pozor, ponuka je časovo obmedzená. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-bravia-xr-oled-nahled.jpg

Televízor, ktorý zase priláka kamoša na návštevu: Sony Bravia XR-55A90J!

Televízory od Sony boli vždy legenda, pokiaľ ide o kvalitu obrazu. A nový Sony Bravia XR-55A90J s XR procesorom s kognitívnou inteligenciou je opäť na špičke! K čomu je XR procesor a ako televízoru pomôže kognitívna inteligencia? To sa dozviete v našom videu! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sony-bravia-a1-oled-televize-nahled.jpg

Zvuk unikátnych OLED televízorov Sony Bravia A1 vychádza priamo z obrazovky

Už ste videli televízor so zvukom, ktorý vychádza priamo z obrazovky? Teraz máte tú možnosť. Unikátny OLED televízor Sony Bravia A1 totiž presne takou technológiou disponuje. Ako to celé funguje a ako japonský výrobca docielil taký čistý dizajn? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/trvala sleva Sony a LG TV.jpg

Dlhodobo zlacňujeme televízory LG a Sony

Plánujete kúpu nového televízora? Máme pre vás skvelú správu. V spolupráci s LG a Sony sme od 10. októbra dlhodobo zlacnili takmer všetky televízory s ich logom. Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií