AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sluchatka-sony-listek-koncert-nahled.jpg

Zaobstarajte si slúchadlá Sony WF-1000XM5 a získajte vstupenku na koncert Bena Cristovao

Nové True Wireless slúchadlá Sony WF-1000XM5 majú čo ponúknuť a vylepšujú nielen zvuk, ale aj lepšie tlmia vaše okolie. Aktuálne k nim navyše získate vstupenku na koncert Bena Cristovao. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/anc-sluchatka-aktivni-potlaceni-sumu.jpg

Slúchadlá s aktívnym potlačením hluku (ANC): Ako fungujú a ktoré vybrať?

S funkciou ANC, teda Active Noise Cancelling sa stretávame pri čím ďalej tým vyššom počte modelov slúchadiel. Funkcia pomáha eliminovať rušivé zvuky z okolia (napríklad ak cvičíme v posilňovni alebo ideme v mestskej hromadnej doprave) a zvyšovať komfort nášho počúvania. Ako táto funkcia funguje a aké má výhody a nevýhody?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-linkbuds-s-nahled.jpg

Sony LinkBuds S sú najľahšie ANC slúchadlá na svete

Rekordné ANC slúchadlá od spoločnosti Sony? Prečo nie – Sony LinkBuds S sú presne také. Sú najmenšie a najľahšie a dokážu toho veľa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-wh1000x5-nahled.jpg

Sony WH-1000XM5 – ďalšie slúchadlá roka z dielne japonského výrobcu?

Sony WH1000X5 nadväzujú na obľúbený rad špičkových bezdrôtových Bluetooth slúchadiel a prinášajú množstvo inovácií. Upravený vzhľad, vylepšené ANC, spoľahlivú výdrž aj nové funkcie. Poďme si predstaviť očakávanú novinku detailnejšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-wf-1000xm4-nahled_1.jpg

SONY WF-1000XM4: Najlepšie True Wireless slúchadlá? (PRVÉ DOJMY)

Spoločnosť SONY práve predstavila nástupcu svojich najlepších bezdrôtových slúchadiel SONY WF-1000XM4. Aké sú naše prvé dojmy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-wf-1000xm4-sluchatka.jpg

Slúchadlá Sony WF-1000XM4 atakujú špičku segmentu TWS

Sony WF-1000XM4 sú novým pokračovaním obľúbenej série True Wireless slúchadiel. Zmenil sa ich vzhľad a Sony ďalej posúva technológie, ktoré jeho slúchadlá ponúkajú. Čo všetko dokážu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sony-wf-sp700-banner-232.jpg

Sony WI-SP600 a WI-SP700 sú tie pravé slúchadlá na leto

Leto, to je pohyb. Nenechajte sa akokoľvek obmedzovať ani pri počúvaní hudby a kúpte si bezdrôtové slúchadlá. Sony WI-SP600 alebo Sony WI-SP700 sú ideálne na šport i na bežné nosenie. Sú ľahké, pohodlné a ponúkajú veľmi kvalitný prekreslený zvuk i hlboké basy. Naviac ich teraz môžete mať so zľavou 29 %! Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony_premiova_sluchatka.jpg

Nová generácia prémiových slúchadiel SONY

Spoločnosť Sony predstavila dvojicu slúchadiel pre náročných. Kým SONY MDR-Z1R ponúka dokonale reálnu kvalitu zvuku, MDR-1000X vynikajú výborným potlačením šumu a bezdrôtovým vyhotovením. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií