AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sos-tlacitka-pro-seniory.jpg

SOS tlačidlá a GPS lokátory ochránia vašich blízkych

SOS tlačidlá a GPS lokátory môžu byť v tejto dobe, kedy je bežný život do značnej miery ochromený koronavírusom, zdatnými pomocníkmi. Pre bezpečnosť aj pokoj na duši sa rozhodne hodí mať prehľad o svojich blízkych. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/A430_03_smaller.jpg

Preverené zákazníkmi: Aligator A430 Senior, praktický mobilný telefón pre seniorov

Aligator A430 Senior, na našich stránkach jeden z najpredávanejších mobilných telefónov pre seniorov. Prečo to tak je a čo je na tomto telefóne zaujímavé? Na to sme sa pozreli v našom druhom diele rubriky Preverené zákazníkmi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bann1_3.jpg

EVOLVEO EasyPhone D2 zaujme legendárne jednoduchým ovládaním

Za značkou EVOLVEO stojí skúsený tím viac ako 50 zamestnancov, z ktorých nápaditosti a usilovnosti vznikol veľmi zaujímavý mobilný telefón. Hrdo nesie meno EasyPhone D2 a je nám cťou ho privítať v našom predajnom sortimente. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií