AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/steelrising-oznameni-cover-nahled.jpg

Steelrising – Boj proti robotom tyranského Ľudovíta XVI. (OZNÁMENIE)

Svet počítačových hier dáva absolútnu slobodu tvorivej fantázii, a preto sa často stretávame s veľmi zaujímavými nápadmi. Francúzske štúdio Spiders nám po svojom alternatívnom kolonizovaní Nového sveta v GreedFall predkladá ďalšiu otázku typu „Čo by sa stalo, keby“, tentokrát zameranú na veľkú francúzsku revolúciu. V novinke Steelrising totiž Ľudovít XVI. nepodľahol rozvášnenému parížskemu davu, ale porazil ho pomocou armády robotov. Viac informácií nájdete v ďalších riadkoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/greedfall-panorama-nahled.jpg

GreedFall (RECENZIA) – Solídne spracovaná výprava na ostrov Teer Fradee

Na hernej scéne sú desiatky štúdií, ktoré počas svojej existencie nevytvoria žiadne skutočne výrazné dielo, napriek tomu sa však snažia stabilne produkovať nové hry, ktoré by im mohli pomôcť preraziť. Vývojárska spoločnosť Spiders patrí medzi tie menej úspešné, teraz však majú v rukáve ambiciózne vyzerajúce akčné RPG GreedFall, prostredníctvom ktorého sa chcú dostať do vyššej ligy. Ak vás zaujíma, či sa im to podarilo, rozhodne si prečítajte našu recenziu.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií