PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/anc-sluchatka-aktivni-potlaceni-sumu.jpg

Slúchadlá s aktívnym potlačením hluku (ANC): Ako fungujú a ktoré vybrať?

S funkciou ANC, teda Active Noise Cancelling sa stretávame pri čím ďalej tým vyššom počte modelov slúchadiel. Funkcia pomáha eliminovať rušivé zvuky z okolia (napríklad ak cvičíme v posilňovni alebo ideme v mestskej hromadnej doprave) a zvyšovať komfort nášho počúvania. Ako táto funkcia funguje a aké má výhody a nevýhody?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-bezdratova-sluchatka.jpg

Ako vybrať bezdrôtové slúchadlá

S bezdrátovými sluchátky jste svobodní. Už žádný napnutý kabel, který se všude plete a jen o něj zakopáváte. Jedná se o univerzální typ sluchátek, která lze dobře využít u počítače, při sledování televize, hraní her, ale i toulkách po městě, sportu a cestování. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/intezze-sluchatka-nahled.png

Bezdrôtové slúchadlá Intezze: Na šport aj na domáce počúvanie! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

V dnešnej recenzii si predstavíme dvojicu bezdrôtových slúchadiel Intezze: Intezze CLIQ a Intezze EVO. A taktiež si ukážeme krabičku, ktorá vylepší aj vašu starú hifi zostavu o vysielanie a prijímanie bezdrôtového audia! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-buds-live-nahled.jpg

Samsung Galaxy Buds Live: dizajnové slúchadlá v tvare fazuliek

Vo svete True-Wireless slúchadiel sa model Samsung Galaxy Buds zapísal veľmi výrazným písmom. Kórejská spoločnosť teraz predstavila svoj ďalší model, Samsung Galaxy Buds Live. Čo všetko dokáže? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monster-sluchatka.jpg

Slúchadlá a káble Monster – majú čím zaujať?

Ak plánujete kúpu športových alebo elegantných slúchadiel vyššej triedy či kvalitnú kabeláž, mohla by vás zaujať ponuka spoločnosti Monster. Jej inžinieri mimochodom stvorili populárnu značku Beats. Káble HDMI od Monster spĺňajú najprísnejšie normy a sú dokonalým nástrojom na prenos rozlíšenia Ultra HD 4K. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Bose.PNG

Slúchadlá Bose Soundsport, luxus pre vaše uši

Máme radosť, že vám môžeme predstaviť zaujímavé novinky od značky Bose. Táto prémiová značka cieli predovšetkým na náročnejších zákazníkov, ktorých okrem bezchybného zvuku zaujíma aj dizajn a kvalita. V našom článku vám predstavíme športové slúchadlá Bose SoundSport aj prenosné reproduktory radu Bose SoundLink. Držia si produkty Bose stále svoj vysoký štandard? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/jabra-small.jpg

Keď bezdrôtové slúchadlá, tak jedine Jabra

Bezdrôtové slúchadlá Jabra sú skvelým doplnkom pre každého športovca telom aj dušou. Dajte zbohom otravnému káblu a užívajte si pohodlie aj úplne voľné ruky. Navyše získate kvalitný zvuk doplnený o veľmi atraktívne funkcie vrátane merania tepu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sluchatka-impedance-nahled.jpg

Impedancia

V parametroch slúchadiel sa stretávame s pojmom impedancia. Ide o parameter, ktorý by sa nemal podceňovať. V podstate totiž vyjadruje to, ako veľmi dobre – alebo ako veľmi zle, si vaše slúchadlá budú rozumieť so zdrojom zvuku, telefónom, prehrávačom alebo receiverom.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií