AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/miele-modernlife-nahled.jpg

Práčky a sušičky Miele ModernLife

Predstavujeme smart práčky a sušičky Miele ModernLife, ktoré spolu zdieľajú len pracovné záležitosti. Vďaka prepojeniu medzi práčkou a sušičkou si nemusíte lámať hlavu s nastavovaním programu sušenia, stačí zvoliť Wash2Dry a máte postarané. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/whirlpool-ariel-cz-banner.jpg

Doprajte si rok prania zadarmo s práčkami Whirlpool a pracími kapsulami Ariel

Spoločnosti Whirlpool a Ariel prichádzajú s výhodnou ponukou pre všetkých, ktorí uvažujú o kúpe novej práčky. Ponúkajú totiž k vybraným modelom práčok Whirlpool s funkciou FreshCare+ až 240 kapsúl Ariel zadarmo, čo bohato postačí na celoročné pranie bielizne. Jediné, čo je potrebné urobiť k využitiu tejto skvelej akcie, je zakúpiť si niektorý z vybraných modelov práčky Whirlpool v období od 15. 5. do 15. 7. 2020 a vykonať registráciu spotrebiča. Prinášame bližšie informácie k celej akcii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-addwash-pracky-mala.jpg

Samsung AddWash - revolučné práčky s dvojitými dvierkami

Vo februári 2016 predstavila spoločnosť Samsung inovatívne spredu plnené práčky AddWash. Tie umožňujú vkladanie bielizne, pracieho prášku alebo aviváže v priebehu pracieho cyklu. Zároveň majú najrýchlejší kompletný prací program na trhu. Poďme sa spoločne pozrieť v našom článku, čo všetko tieto úsporné práčky ponúkajú.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií