Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/star-wars-squadrons-recenze-title-nahled.jpg

Star Wars: Squadrons (RECENZIA) – Vesmírny pilot to nemá jednoduché

Aj keď sú Star Wars jednou z najpopulárnejších franšíz na svete, v hrách čerpajúcich z tejto série sa práve netopíme. A už vôbec sa nedá povedať, že by sme mali často možnosť skočiť do ikonických hviezdnych lodí a preletieť sa vo vákuu. Štúdio Motive sa však rozhodlo túto dieru na vesmírnom trhu zalepiť a vo svojom akčnom simulátore Star Wars: Squadrons nám umožnia zachrániť preďalekú galaxiu z kokpitu ako v single, tak aj multiplayerových režimoch. Stojí za to nasadiť si leteckú helmu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-squadrons-cover-nahled.jpg

Vesmírny simulátor Star Wars: Squadrons ukázal prvý trailer, ponúkne multiplayer aj story režim (OZNÁMENIE)

Tak dlho sa lieta s X-Wingom vesmírom, až Hviezda smrti vybuchne... O novej hre z univerza Star Wars sme počuli už nejakú dobu, najprv neplánovane unikla na internet pod kódovým označením Project Maverick, aby sme sa po niekoľkých mesiacoch dočkali oficiálneho oznámenia a prvého cinematic traileru. Čo všetko o Star Wars: Squadrons vieme, sa dočítate v našom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií