Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/andor-s02-cover-nahled.jpg

Andor 2. séria (INFO) – premiéra v SR, obsadenie, kde sledovať atď.

Prvá séria seriálu Andor bola v rámci univerza Star Wars tak trochu zjavením. Známu vesmírnu fantasy totiž vykreslila až v nečakane realistickom duchu a namiesto rytierov Jedi a zápolenia medzi svetlou a temnou stranou sily sa zamerala na príbeh revolucionára Cassiana Andora a pomalý vznik Aliancie rebelov. A pretože seriál žne výborné ohlasy a začala sa natáčať druhá séria, poďme si povedať všetko, čo o nej zatiaľ vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-outlaws-nahled.jpg

Star Wars Outlaws – Všetko, čo vieme

Švédske štúdio Massive Entertainment v spolupráci s vydavateľskou spoločnosťou Ubisoft vyvíja open-world akčnú adventúru Star Wars Outlaws, v ktorej sa vžijeme do mladej zlodejky a zažijeme známe univerzum z trochu inej perspektívy. Čo všetko o očakávanej hre zatiaľ vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-jedi-survivor-cover-nahled.jpg

Star Wars Jedi: Survivor (RECENZIE – Súhrn)

Úspech akčnej adventúry Star Wars Fallen Order z roku 2019 takmer okamžite rozpútal špekulácie, či štúdio Respawn Entertainment začne pracovať na pokračovaní. To s veľkou slávou vyšlo v apríli 2023 s podtitulom Survivor. Čo všetko o titule vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/knights-of-the-old-republic-remake-logo.jpg

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake: platformy, trailer, príbeh a ďalšie info

Remake jedného z najobľúbenejších RPG, Star Wars: Knights of the Old Republic, je vo vývoji. Bastila Shan, HK-47, Darth Malak a Revan sú späť a my sa už nemôžeme dočkať, keď sa s nimi znova zoznámime v kompletnej prerábke. Čo zatiaľ o Knights of the Old Republic Remaku vieme, sa dočítate v tomto článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-squadrons-recenze-title-nahled.jpg

Star Wars: Squadrons (RECENZIA) – Vesmírny pilot to nemá jednoduché

Aj keď sú Star Wars jednou z najpopulárnejších franšíz na svete, v hrách čerpajúcich z tejto série sa práve netopíme. A už vôbec sa nedá povedať, že by sme mali často možnosť skočiť do ikonických hviezdnych lodí a preletieť sa vo vákuu. Štúdio Motive sa však rozhodlo túto dieru na vesmírnom trhu zalepiť a vo svojom akčnom simulátore Star Wars: Squadrons nám umožnia zachrániť preďalekú galaxiu z kokpitu ako v single, tak aj multiplayerových režimoch. Stojí za to nasadiť si leteckú helmu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego zdroj Lego.com.jpeg

Stavebnice LEGO v premenách času I – ako vznikol tento fenomén?

Nahliadnite s nami do histórie jednej z najobľúbenejších stavebníc pre deti aj dospelých, ktorá čoskoro oslávi krásnych deväťdesiat rokov od svojich neistých počiatkov. Za dobu svojho pôsobenia musela spoločnosť Lego prekonať mnohé prekážky a postupne tiež meniť a prispôsobovať výrobu aktuálnym trendom, ktoré vedú v detskom svete. Dosiahla toho aj vďaka legendárnym sériám LEGO Duplo, LEGO Piráti či LEGO Castle. Ako vyzerala jej premena v čase a aké nápady či inovácie jej priniesli najväčší úspech? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-squadrons-cover-nahled.jpg

Vesmírny simulátor Star Wars: Squadrons ukázal prvý trailer, ponúkne multiplayer aj story režim (OZNÁMENIE)

Tak dlho sa lieta s X-Wingom vesmírom, až Hviezda smrti vybuchne... O novej hre z univerza Star Wars sme počuli už nejakú dobu, najprv neplánovane unikla na internet pod kódovým označením Project Maverick, aby sme sa po niekoľkých mesiacoch dočkali oficiálneho oznámenia a prvého cinematic traileru. Čo všetko o Star Wars: Squadrons vieme, sa dočítate v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mandalorian-koncept-nahled.jpg

The Mandalorian – Akým smerom by sa mohla uberať druhá sezóna? (TÉMA)

Prvý hraný seriál zo Star Wars univerza sa pre svoje kvality stal oprávnene hitom a tiež jedným z dôvodov, prečo si zaobstarať predplatné streamovacej služby Disney+. Zo show Mandalorian sa radovali kritici aj fanúšikovia, prvá séria ale za sebou nechala niekoľko nedoriešených otázok, ktoré zrejme budú hlavnými témami druhej sezóny. Na čo všetko by sme sa teda eventuálne mohli tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-jedi-fallen-order-recenze-cover-nahled.jpg

Star Wars Jedi: Fallen Order (RECENZIA) – Cal Kestis sa zaradil medzi elitu preďalekej galaxie

Po (ne)úspechu Star Wars: Battlefront 2 by sa asi ťažko niekto stavil, že sa spoločnosť EA vydá do preďalekej galaxie tak skoro. Lenže licencia od vlastníka práv Disney sa musí využiť, kým zmluvy platia, a preto sa na naše disky rúti singleplayerový zážitok, v ktorom okúsime životné osudy Jediho po vyvraždení väčšiny členov rádu. K spracovaniu Star Wars Jedi: Fallen Order sa dostalo štúdio Respawn, ktoré sa snažilo vrátiť lesk pošramotenej povesti digitálnych Hviezdnych vojen. Či sa im to podarilo, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-9-all-you-need-to-know-nahled.jpg

Star Wars Epizóda 9: Vzostup Skywalkera – Všetko, čo potrebujete vedieť o zakončení slávnej ságy

Fenomén filmových Star Wars sa blíži do finále. Vesmírne fantasy, ktoré navždy zmenilo tvár moderného sci-fi, sa už o pár dní dočká premiéry 9. pokračovania, ktoré by malo byť monumentálnym zakončením tretej trilógie a definitívnou bodkou za príbehom rodu Skywalkerov. A pretože v udalostiach predchádzajúcich 8 filmov nie je príliš ťažké sa stratiť, zhrnuli sme do jedného článku všetko podstatné, čo by ste mali pred vstupom do kinosály poznať. Nech vás Sila pri čítaní sprevádza. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ea-sw-uvod-nahled.jpg

EA vs. Star Wars (TÉMA) – ako sa darí legendárnej vesmírnej opere pod dohľadom Electronic Arts?

Americký vydavateľ EA odkúpil od spoločnosti Disney licenciu na videoherné spracovanie značky Star Wars už pred dlhými 5 rokmi. Za tú dobu však mnoho titulov na motívy Hviezdnych vojen nevzniklo, ešte viac ich ale bolo postupne zrušených. Preto sa teraz pozrieme Electronic Arts na zúbok a zhodnotíme, ako so svojou miliardovou akvizíciou vlastne hospodári. Viac v našom tematickom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/radox-kids-sprchove-gely.jpg

Testované mamičkami: Sprchové gély a peny do kúpeľa RADOX Kids

Star Wars a Spiderman, Kráska a hlavné hrdinky Ľadového kráľovstva, všetky tieto príbehy spája Radox. Ten totiž pripravil atraktívny rad pre deti Radox Kids, v ktorom nájdete sprchový gél a penu do kúpeľa v jednom. Budú deti nadšené? A čo ich rodičia, ako ocenia tento kozmetický produkt ako súčasť každodennej hygieny? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sw-battlefront-2-felucia-nahled.jpg

Star Wars Battlefront 2 (RECENZIA) – návrat do preďalekej galaxie

Star Wars Battlefront 2 je multiplayerová akčná hra využívajúca licenciu slávnej sci-fi série. Na pulty obchodov dorazila 17. Novembra 2017 vo verziách na PC, PS4 a Xbox One. Tvorcovia sľubujú úplne nový singleplayerový mód, obrie vesmírne bitky a prepracovaný multiplayer. Či naplnili svoje sľuby, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/holici-strojky-philips-star-wars-nahled.jpeg

Ovládnite silu holenia s edíciou holiacich strojčekov Philips Star Wars

„Kedysi dávno v jednej preďalekej galaxii...“ zaznie v sálach kín 14. decembra a fanúšikovia Star Wars už sa nemôžu dočkať. A práve pre nich pripravila spoločnosť Philips darček na tohtoročné Vianoce. Limitovanú edíciu holiacich strojčekov Philips Star Wars. Sila temnoty ovládla jeden z nich. Aké charaktery vtlačil Philips do troch ďalších strojčekov?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sphero-bb8-nahled.jpg

Noví Star Wars inteligentní droidi sú tu!

Spoločnosť Sphere priviedla v spolupráci s Disney k životu skupinu droidov z legendárnej série Star Wars. Inteligentní roboti sa ovládajú pomocou aplikácie cez inteligentný telefón alebo tablet. A nie sú to len obyčajné hračky, ale vaši spoločníci s vlastnou osobnosťou. Čo všetko malí roboti dokážu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kvetnove-novinky-lego.jpg

LEGO predstavuje májové novinky

Spoločnosť LEGO, ktorá prináša obľúbené rovnomenné stavebnice, predstavila májové novinky, ktoré potešia malých aj veľkých. Opäť je tu edícia Duplo, Friends, City a ďalšie, zábava pre celú rodinu! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Lego_2017_novinky.jpg

LEGO predstavuje novinky na rok 2017

S novým rokom sú tu nové stavebnice LEGO. Pozrite si nové prírastky v sériách LEGO Duplo, City, Friends, NEXO Knights a Star Wars a rozšírte svoju doterajšiu zbierku.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií