AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-sampon-objem-natura-siberica.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón a kondicionér na väčší objem NATURA SIBERICA

Obchody a reklamy sú plné šampónov, ktoré vám sľubujú zázraky s vašimi vlasmi. Rad som ich vyskúšala, ale efekt bez vedľajších následkov v podobe rýchlo sa mastiacich vlasov má len máloktorý. Poslednou dobou sa mi čím ďalej tým častejšie osvedčuje prírodná kozmetika. Značku NATURA SIBERICA poznám z počutia svojho okolia a keďže to sú väčšinou veľmi kladné ohlasy, lákalo ma vyskúšať ich šampón a kondicionér na väčší objem z radu Copanhagen. Ako sa táto vlasová kozmetika osvedčila na mojich jemných vlasoch? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Alterna-Caviar-Miracle-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Alterna Caviar Miracle

Alterna Caviar Miracle je sprej do vlasov, ktorý má podporiť objem a vykúzliť bohatú hrivu, po ktorej som vždy túžila. Hneď v obchode ma nadchla jemná kvetinová vôňa a tiež spôsob použitia – vďaka rozprašovaču môžem aplikovať sprej po celej dĺžke vlasov. Či sa prípravok osvedčil, a aký pocit som mala zo svojich vlasov, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jemne-vlasy-mohou-byt-krasne.jpg

Jemné vlasy nemusia byť spľasnuté a bez objemu

Jemné vlasy sú príjemne hebké na dotyk, ale pri nevhodnej starostlivosti sú do niekoľkých minút od umytia spľasnuté, bez objemu a môžu sa rýchlejšie mastiť. Poradíme vám, aké strihy a účesy sú pre jemné vlasy najvhodnejšie, a uvedieme niekoľko praktických tipov, ako sa o ne správne starať. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií