Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kočárek.jpg

Ako vybrať kočík?

Poradíme vám, ako vybrať kočík presne na mieru vlastných potrieb a vhodného využitia, v ktorom sa bude vaše bábätko cítiť ako v bavlnke. Či už vyberáte prvý kočík pre bábätko, golfky pre staršie dieťatko alebo súrodenecký kočík pre deti rôzneho veku, náš sprievodca vám ponúkne mnoho užitočných rád, informácií a odporúčaní.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alergie-na-lepek-u-kojencu.jpg

Najčastejšie zažívacie problémy detí pri prechode na UM a príkrmy

Náš článok je zameraný na najčastejšie zažívacie problémy, ktoré bežne postihujú až 75 % dojčiat. Väčšinou sa tieto ťažkosti objavia pri prechode na umelé mlieko alebo pri počiatočnom zavádzaní detských príkrmov, a preto sme sa priamo orientovali na toto obdobie, v ktorom sa väčšinou prejavia potravinové alergie u bábätka, ako je alergia na kravské mlieko u dojčiat alebo alergia na lepok. Ako teda postupovať a čo robiť v prípade, že dieťa odmieta príkrmy, zrazu sa objaví zápcha po príkrmoch, alebo nezvyklé vracanie u dojčiat po príkrme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dudlik-nahledovy-obrazek.jpg

Všetko okolo cumlíka: Výhody a nevýhody, používanie a čistenie

V našom článku sme pre vás odpovedali najčastejšie otázky okolo cumlíka. Prečítajte si napríklad, ako naučiť dieťa na cumlík, odkedy cumlík používať, ako vyvariť cumlík, ako často meniť cumlík a ďalšie dôležité témy. Ako bonus prinášame návod, ako vyrobiť sponu na cumlík. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-jist-a-nejist-pri-kojeni-nahled.jpg

Čo jesť a nejesť pri dojčení

V našom článku sme sa zamerali na jedálniček pre dojčiace matky. Čo variť pri dojčení, aby sa cítila dobre mamička aj bábätko? Objasnili sme si vhodné potraviny pri dojčení, čomu sa vyhnúť pri dojčení a tiež čo nadúva pri dojčení. Ako je na tom napríklad čokoláda a dojčenie? Je jogurt pre dojčatá vhodný? Aký je vzorový jedálny lístok pre dojčiace matky? S naším prehľadom potravín si ľahko zostavíte vhodný jedálniček pri dojčení. Pozrite sa, čo jesť pri dojčení, aby vaša strava bola pestrá a vyvážená. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/600_2.jpg

Ako vybrať detskú pestúnku

Detské pestúnky sú užitoční pomocníci na stráženie detí. V podstate ide o vysielačky, ktoré pomocou prenosu zvuku, prípadne aj obrazu, umožňujú kontrolovať stav vášho bábätka. Existuje veľké množstvo pestuniek s rôznymi vlastnosťami. Záleží len na tom, aké parametre sú pre vás dôležité.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cesty.jpg

Cestujeme s bábätkom – kedy môžete začať a čo so sebou nezabudnúť?

Ak máte nový prírastok do rodiny, možno premýšľate, či je cestovanie na dlhšie vzdialenosti s bábätkom dobrý nápad, prípadne – ak ste už rozhodnutí vyraziť – ako sa s cestou vysporiadať. Od kedy je možné s bábätkami bez obáv cestovať a hlavne – ako si na cestu rýchlo zabaliť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mimi.jpg

Starostlivosť o citlivú detskú pokožku

Bábätko prichádza na svet s citlivou pokožkou, ktorá reaguje na všetky podnety. Preto je potrebné jej dopriať tie najkvalitnejšie produkty, aby bola zachovaná funkčnosť pokožky a nijako ju nepoškodzovali. Na čo by sa novopečení rodičia mali zamerať?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií