Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/náhled_9.jpg

Vyskúšajte 4 jednoduché letné účesy do mesta aj k vode

Lámete si hlavu nad tým, aký v letnom počasí zvoliť účes? Horúčava, pot, vietor, voda, tomu všetkému musia v tomto ročnom období vaše vlasy odolať. Preto je ideálne upraviť ich tak, aby dobre držali tvar a nepadali vám do tváre. V tropických horúčavách navyše určite oceníte, keď sa vám vlasy nebudú lepiť na spotený krk či tvár. Nechajte sa inšpirovať týmto návodom na vytvorenie 4 jednoduchých účesov s pomocou profesionálnych fénov a žehličiek na vlasy švajčiarskej značky Valera a užite si bezstarostné leto. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vlasovy-styling.jpg

Vlasový styling na dokonalú úpravu vlasov

Úprava vlasov, čiže vlasový styling sa nezaobíde bez kvalitných prípravkov, ktoré nielenže pomôžu dotvoriť výsledný požadovaný účes, ale taktiež dodajú vašim vlasom potrebnú výživu, objem či lesk. Ako sa však v ponuke stylingových prípravkov vyznať a vedieť napríklad, ako upraviť jemné vlasy, ako používať vosk na vlasy, ako upraviť kučeravé vlasy, ako používať hlinu na vlasy alebo ako používať gél na vlasy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-pouzivat-oleje-na-vlasy.jpg

Skvelé tipy a triky ako používať prírodné oleje na vlasy. Ktorý si obľúbite vy?

Prírodné oleje sú známe pre svoje blahodarné účinky na pleť a vlasy. Chcete si dopriať zábal či masku, ktoré vaše vlasy dostanú do skvelej formy? Prírodné oleje sú základnou ingredienciou účinných zábalov a masiek na vlasy, ktoré oslavujú úspech už niekoľko tisícročí. Prečítajte si, aký druh oleja je vhodný práve na váš typ vlasov a ako ho správne aplikovať, aby ste dosiahli maximálny účinok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kokosovy-olej-krasne-vlasy-nahled.jpg

Kokosový olej na vlasy ponúka mnoho blahodarných účinkov

Kokosový olej na vlasy je čisto prírodná cesta, pomocou ktorej docielite krásnych lesklých a zdravých vlasov. Možností, ako ošetriť vlasy kokosovým olejom je veľa, preto sme vybrali tie osvedčené a jednoduché, ktoré v pohode zvládnete u vás doma. Vytvorte si masku alebo zábal z kokosového oleja a doprajte svojim vlasom kvalitnú starostlivosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Dyson-Airwrap-nahled.jpg

Dyson Airwrap a Dyson Supersonic: revolučná dvojica, ktorá sa postará o perfektne upravené vlasy

Čo keby sme vám povedali, že si môžete vlasy fénovať a kulmovať bez ich presušenia a pálenia vysokými teplotami? S revolučnou dvojicou Dyson Airwrap a Supersonic vykúzlite dokonalý účes veľmi rýchlo, a to bez napáchaných škôd. Vo vlasoch totiž udržujú prirodzenú vlhkosť a lesk a vďaka špeciálnym nadstavcom dodajú vašim vlasom objem a prekrásny tvar. Zistite o nich viac!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zimavlasy.jpg

5 tipov, ako sa starať o vlasy v zime

Verte, že starostlivosť o vlasy v zime je náročnejšia ako v lete. Mráz, sneh a časté zmeny teploty, to všetko sa podpisuje na vzhľade našich vlasov. Preto pre vás máme niekoľko tipov, ako si udržať aj v zime vlasy zdravé a krásne. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/MBG_90_Philips.jpg

Otestujte vlasové prístroje Philips a doprajte svojej hrive profesionálnu starostlivosť

Spoločnosť Philips prichádza s akciou, v ktorej si môžete nezáväzne vyskúšať rôzne druhy spotrebičov na úpravu vlasov. Na otestovanie máte 90 dennú lehotu, čo je dostatok času na to zistiť, že výrobky Philips dosahujú profesionálnu úroveň kaderníckych salónov, a že vašim vlasom doprajú tú najlepšiu starostlivosť. Prinášame bližšie informácie o tejto výhodnej akcii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/muz-zrcadlo-zastrihovani-vlasu.jpg

Ako na strihanie vlasov a fúzov – strihy, ktoré zvládnete doma

So správnym zastrihávačom a s trochou cviku už nikdy nebudete potrebovať kaderníka. Že neviete, ako na to? V článku vám poradíme, ako na domáce strihanie vlasov aj strihanie brady.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-becon-nahled.jpg

Samsung predstavuje: unikátny prístroj Becon, ktorý vám navrhne šampón na mieru

Riešenie proti padaniu vlasov pravdepodobne uzrelo svetlo sveta. Samsung predstavil unikátny prístroj Becon, ktorý vie analyzovať stav vašej pokožky hlavy a na základe výsledkov zostaviť šampón na mieru, ktorý je práve pre vás najvhodnejší. Na akom princípe toto „kúzlenie“ funguje? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-nahled.jpg

Kulmofén Rowenta CF9620F0 Ultimate Experience (RECENZIA)

Rotačný kulmofén Rowenta CF9620F0 Ultimate Experience je určený na vysúšanie, tvarovanie a uhladenie vlasov. Na to slúžia tri rôzne teploty a tri nadstavce, z ktorých si ten pravý vyberiete podľa typu vašich vlasov. Ako obstál tento kulmofén v domácom testovaní?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-rowenta-cf5820f0-power-straight.jpg

Žehliaca kefa Rowenta CF5820F0 Power Straight (RECENZIA)

Žehliaca kefa Rowenta CF5820F0 Power Straight je špeciálna kefa na vlasy, ktorej úlohou je skrotiť divoké a nepoddajné vlny. Mala by vykúzliť dokonale hladký účes bohatý na objem, vďaka ktorému získate nový vzhľad. Generátor iónov navyše zabezpečí lesk a hebkosť vašich vlasov. Ako sa s prístrojom pracuje a naozaj s ním možno jednoducho vytvoriť rovné vlasy z vlnitých či kučeravých? Otestovali sme pre vás hneď dvakrát! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/blond-vlasy-nahled.jpg

Sú zosvetľujúce šampóny zázrak, alebo mýtus?

Premýšľate o zosvetlení odtieňa svojich vlasov pomocou zosvetľujúcich šampónov? Prezradíme vám, prečo na vaše vlasy šampóny na zosvetlenie nebudú mať efekt, aké prípravky na zosvetlenie používať a čo sú silver šampóny. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/suchy-sampon-batiste-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: suchý šampón Batiste Blush + Pink Pineapple

Suché šampóny Batiste využijete hlavne vtedy, pokiaľ nemáte dostatok času na klasické umývanie a fénovanie vlasov. Vďaka svojmu zloženiu vám rýchlo a pohodlne pomôžu upraviť spľasnuté a mastné vlasy do požadovaného účesu, zároveň ich príjemne prevoňajú a dodajú im lesk. Variantov suchého šampónu Batiste je veľa, a tak som sa rozhodla otestovať novinky Blush a Pink Pineapple. Ktorá z týchto variantov mi bude vyhovovať viac? Zhodnotila som ich v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nivea-suchy-sampon-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: Nivea suchý šampón na tmavšie vlasy

K suchým šampónom som sa po niekoľkých predchádzajúcich skúsenostiach stavala dosť skepticky. Aj keď sľubovali rýchly a pohodlný spôsob, vďaka ktorému vlasy získajú na objeme a zbavia sa mastnoty, vždy som narazila na nejaký problém. Najčastejšie to boli biele šupinky, ktoré po aplikácii zostávali vo vlasoch, prípadne nepríjemný chemický zápach. Značke Nivea však dôverujem, a tak som sa rozhodla dať šancu aj suchému šampónu tejto značky. Obstojí u mňa Nivea suchý šampón na tmavšie vlasy, alebo ma sklame ako predchádzajúce značky? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/attitude-sampon-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón ATTITUDE Super leaves na normálne a mastné vlasy

Šampón ATTITUDE Super leaves s detoxikačným a rozjasňujúcim účinkom na mastné a normálne vlasy ma veľmi zaujal. Hľadala som totiž šampón bez chemických prísad na rýchlo sa mastiace vlasy. Tento produkt všetky moje požiadavky spĺňal, neváhala som preto a nedočkavo ho vyskúšala. Ako som s ním bola spokojná, si môžete prečítať v mojej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Alterna-Caviar-Miracle-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Alterna Caviar Miracle

Alterna Caviar Miracle je sprej do vlasov, ktorý má podporiť objem a vykúzliť bohatú hrivu, po ktorej som vždy túžila. Hneď v obchode ma nadchla jemná kvetinová vôňa a tiež spôsob použitia – vďaka rozprašovaču môžem aplikovať sprej po celej dĺžke vlasov. Či sa prípravok osvedčil, a aký pocit som mala zo svojich vlasov, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/suchy-sampon-got2b.jpg

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón Schwarzkopf got2b Fresh It Up

Vyžadujú vaše vlasy každodenné umývanie, aby vyzerali k svetu? Aj hriva našej kolegyne Lucky potrebuje častú starostlivosť. A preto sa rozhodla vyskúšať suchý šampón Schwarzkopf got2b Fresh It Up. Ako s ním bola spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Luky.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón Head & Shoulders Men Ultra Max Oil Control

Vyskúšali sme pre vás šampón z novej série značky Head & Shoulders. Lukáš na vlastnej koži testoval a napísal pre vás recenziu, čím ho šampón prekvapil. Priradil mu hodnotenie a dozviete sa, či by ho odporučil ostatným alebo nie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samponluky.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón Head & Shoulders Men Ultra Hair Endurance

Značka Head & Shoulders prišla s novou sériou obľúbených šampónov. Čím sa líši od tej pôvodnej? Lukáš vyskúšal šampón Men Ultra Hair Endurance, ktorý navyše sľubuje posilnenie vlasov a zlepšenie ich odolnosti proti vypadávaniu. Ako bol spokojný? Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií