Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vycistit-detske-zuby.jpg

Ako čistiť zuby deťom

Zaujíma vás, kedy je najvhodnejší čas začať s čistením zubov pri deťoch a akú zubnú kefku používať pre dojčatá, batoľatá či predškolákov? A od akého veku je dieťa schopné o zuby sa starať samo? V našom sprievodcovi nájdete odpovede na najčastejšie otázky týkajúce sa ústnej hygieny detí, ktoré si kladie každý rodič.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-spravne-cistit-zuby-nahled.jpg

Ako správne čistiť zuby

Starostlivosť o zuby patrí k základným hygienickým návykom a každodenným činnostiam. Pravidelné a starostlivé čistenie zubov zaistí perfektný zdravý úsmev bez kazov a ďalších problémov v ústach. Ako si správne čistiť zuby, aby bola naša starostlivosť o ne čo najviac efektívna? Aké druhy kefiek sú dostupné na trhu? Pozrite sa na veľký prehľad v starostlivosti o zuby v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oralb-hlavice-nahled.jpg

Kefkové hlavice – kedy je čas na výmenu?

Spoznáte, kedy hlavica vašej elektrickej zubnej kefky prestáva efektívne plniť svoju funkciu a je čas ju vymeniť za novú? Včasnou výmenou čistiacej hlavice zabránite mechanickému poškodeniu, ktoré môže dráždiť citlivé ďasná, aj hromadeniu vírusov a baktérií spôsobujúcich zápal ústnej dutiny. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oral-b-nahled.jpg

Oral-B Pro sú elektrické kefky s pokročilými funkciami

Výhodou elektrických zubných kefiek je jednoduchá a účinná starostlivosť o chrup. Okrem toho ponúkajú aj množstvo pokročilých funkcií. Dnes si predstavíme kefky Oral-B Pro. Dokážu toho rozhodne dosť – časovač, upozornenie na prílišný tlak alebo najrôznejšie režimy šetrného čistenia a rozmanité nadstavce. Oplatí sa priplatiť za vyššie modely? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/klasickyzubni.jpg

Ako vybrať klasickú zubnú kefku

Zubná kefka je dôležitou pomôckou na každodennú dentálnu hygienu. Pomocou vhodne zvolenej kefky a správnej techniky čistenia možno najúčinnejšie odstrániť zubný povlak a efektívne tak predísť tvorbe zubného kazu aj kameňa. Náš sprievodca vám poradí s výberom kefky a zodpovie všetky dôležité otázky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mezizubaky.jpg

Ako vybrať medzizubnú kefku

Používanie medzizubnej kefky patrí medzi základné súčasti zubnej hygieny. Ako sa používa, ako si medzizubnú kefku vybrať a ďalšie potrebné informácie sa dozviete v našom malom sprievodcovi.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií