Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-z-fold-3-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold3 (PREVIEW): prvý telefón s kamerou pod displejom

Už tretí model z radu ohybných telefónov Samsung Galaxy Z Fold3 so sebou tento rok prináša veľa noviniek, a dokonca aj mnohé prvenstvá. Úplne prvýkrát sa tu uplatňuje kamera pod displejom alebo stylus na ohybnom displeji. Telefón tradične nezaostáva ani po stránke výkonu. Čo všetko nový Fold ponúka? 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-note-20-ultra-5G-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G (RECENZIA): špičková výbava v luxusnom tele

Podľa predpokladu bola v lete tohto roku predstavená nová generácia smartfónov Samsung Galaxy Note, a to Note 20 a Note 20 Ultra 5G. Prichádza s ešte lepším stylusom a nekompromisnou výbavou, aspoň v prípade drahšieho z modelov. Samsung sa rozhodol s konkurenciou zatočiť a nenechať na pochybách, že sa dá do smartfónu vtesnať od všetkého len to najlepšie. My sme sa o tom presvedčili v tejto recenzii. Ako sa používa nový Galaxy Note20 Ultra 5G? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/intuos-nahled.jpg

Tvorte a upravujte digitálny obsah s tabletmi Wacom Intuos

Wacom Intuos predstavuje jednoduché, intuitívne grafické tablety od osvedčeného výrobcu Wacom. Veľká pracovná plocha tabletu s kompaktnými rozmermi, pero s vymeniteľnými hrotmi, softvér zadarmo a bezdrôtová konektivita, to všetko z nich robí praktických pomocníkov s tvorbou grafiky alebo úpravou fotiek. Čo všetko dokážu a aká je cena? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/wacom-sm.jpg

Interaktívna práca s výrobkami spoločnosti Wacom

Chystáte sa začať maľovať? Pracujete pravidelne s nejakým grafickým softvérom? Čo tak využiť moderné produkty značky Wacom, ktoré vám dovolia sa viac sústrediť na myšlienku a realizácia napríklad pomocou grafického tabletu vám výrazne uľahčí prácu. Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií