AD 1. týden květen P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_20.jpg

Elegantný a ľahký Microsoft Surface Laptop Go 2

Ľahký a dobre prenosný notebook je snom mnohých používateľov. A práve túto predstavu veľmi dobre napĺňa Surface Laptop Go 2 navrhnutý priamo Microsoftom. Vďaka tomu nielen skvele vyzerá, ale predovšetkým dokonale funguje v prostredí Windows 11. Vrátane zabezpečenia pomocou odtlačkov prstov. Čo všetko notebook s hmotnosťou iba 1,1 kg zvládne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Surface-Studio-nahled.jpg

Futuristický počítač Microsoft Surface Studio

Rad počítačov Surface sa po tablete a notebooku rozšíril o All-In-One Surface Studio. Microsoft cieli najmä na profesionálov, ktorí pracujú s grafikou, textom alebo hudbou. Prečítajte si v našom článku o všetkých funkciách.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Náhled_1.jpg

Microsoft Surface 3 a 4 už v predaji!

Rad špičkových tabletov od spoločnosti Microsoft si kladie neľahký cieľ - v jednom neuveriteľne ľahkom a mobilnom zariadení vám sprostredkovať všetky možnosti a výkon notebookov. Ak chcete vedieť viac, ste na správnom mieste! Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií