AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/latkove-pleny-setrne.jpg

Ako sa správne starať o látkové plienky?

Používanie látkových plienok je v dnešnej dobe jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Je pravda, že v minulosti sa látkové plienky museli ručne predprať, vyvariť, vybieliť, usušiť a dôkladne vyžehliť. Dnes je starostlivosť o ne neporovnateľne jednoduchšia – práčka si poradí s baktériami aj škvrnami a ani žehlenie látkových plienok už dávno nie je nutnosťou. Pripravili sme pre vás článok, ktorý vás prevedie starostlivosťou o plienky a poradíme vám, ako skladovať použité látkové plienky a kedy ich dezinfikovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-prani-a-suseni-nahled.jpg

Parné práčky a sušičky zbavia vašu bielizeň alergénov, baktérií a vírusov

Aktuálne dianie okolo šírenia koronavírusu so sebou prináša otázku, ako sa pred nákazou maximálne ochrániť. Okrem dôsledného dodržiavania hygieny a vyhýbania sa frekventovaných miest môže pomôcť aj zvýšená starostlivosť o domácnosť. Okrem častejšieho upratovania sa zamerajte aj na starostlivosť o oblečenie. Vírusy totiž môžu prežiť niekoľko hodín nielen na povrchoch, ale aj na oblečení. Skvelé riešenie v tomto prípade prinášajú parné práčky a sušičky, ktoré vaše oblečenie efektívne zbavia nielen vírusov, ale aj baktérií a alergénov. Navyše sú k bielizni aj k životnému prostrediu veľmi šetrné. Ako vlastne fungujú?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ja-tridit-pradlo.jpg

Ako správne roztriediť bielizeň

Správne triedenie bielizne je základ, ak nechcete, aby sa vám odfarbila či začala blednúť. Viete, ako bielizeň správne triediť a ako následne jednotlivé várky vyprať? Poradíme vám s tým v tomto článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií