AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/suunto-7-chytre-hodinky-uvod.jpg

Suunto 7 (RECENZIA): Pokus o smart športové hodinky, ktorý nedopadol úplne dobre

Značka Suunto je v oblasti športových hodiniek legenda. Trochu ale zaspala trend, kedy sa začali pridávať smart funkcie. Ani športovci nešportujú celý deň a chcú využívať svoje hodinky, aj keď zosadnú z bicykla, vyzujú bežecké topánky, vylezú z bazéna. Aby Fíni dohnali odchádzajúci vlak, pustili sa do zaujímavého experimentu – skúšajú dohnať inteligentné funkcie tým, že vezmú od Googlu operačný systém Wear OS a nahodia naň svoju športovú platformu. Ako to dopadlo?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/suunto-5-hodinky.jpg

Predstavujeme vám nového osobného trénera Suunto 5

Smart hodinky Suunto 5 vám pomôžu dosiahnuť lepšie výsledky pomocou notifikácií na základe vašich tréningových vzorcov. A to nie je všetko. Ponúkajú aj ďalšie zaujímavé funkcie! Poďme sa na ne pozrieť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sportovni-hodinky-suunto-9-g1-nahled.jpg

Suunto 9 a Suunto 9 Baro – Športtestery s extrémnou výdržou batérie

Suunto 9 a Suunto 9 Baro sú športtestery s jednoduchým a nenápadným dizajnom. Funkčnosťou ale prekonajú hociktoré konkurenčné modely. Čo všetko ponúkajú a koho svojou bohatou výbavou uspokoja? To sa dozviete v článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií