PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/lego nahled.jpg

Školská aktovka LEGO Ninjago Easy ako ideálny spoločník pro malých školákov

Spoločnosť LEGO prináša okrem svetoznámych stavebníc aj vybavenie pre malých školákov inšpirované svetom hrdinov a bojovníkov, ktorí sú medzi deťmi veľmi obľúbení. Školská aktovka LEGO Ninjago Easy disponuje nielen skvelými ergonomickými vlastnosťami pre zdravé a správne nosenie, ale ponúka aj moderný dizajn, ktorý sa deťom páči a je stále veľmi aktuálny.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hp-pavilion-renew-eko-brasny.jpg

Ako pomôcť prírode od plastového odpadu? Skúste recyklovanú brašnu na notebook

Ročne končí na skládkach, či dokonca v oceánoch približne 70 % svetovej produkcie PET fliaš. Pritom ich možno ľahko recyklovať a znovu využiť na výrobu najrôznejších predmetov. Zaobstaraním praktického a dizajnového batohu či tašky z recyklovaných materiálov môžete snahy o udržateľnosť podporiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bb4d8a85-80c7-4cde-bfd7-139508ea627b.jpg

Nikidom Roller, školská taška na kolieskach, ktorá šetrí chrbát

Tašky na kolieskach sú horúcou novinkou v oblasti školských tašiek. Majú obrovskú výhodu – šetria chrbát našich detí. Všetky potrebné učebnice a zošity ľahko zložíte do priestrannej brašne, s ktorou sa vďaka veľkým kolieskam a výškovo nastaviteľnému držadlu dobre manipuluje. Môžete si vybrať z mnohých motívov a batoh si vzhľadovo prispôsobiť. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií