AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rise-of-the-ronin-cover-nahled.jpg

Rise of the Ronin – Všetko, čo vieme

Rise of the Ronin je pripravovaná akčná RPG hra od japonského štúdia Team Ninja, ktoré má na svedomí napríklad úspešnú sériu Nioh inšpirovanú souls hrami či samostatný titul Wo Long: Fallen Dynasty. V roku 2022 však štúdio oznámilo prvé informácie o dobrodružstve samuraja bez pána (ronin) zasadeného do Japonska 19. storočia s názvom Rise of the Ronin. Všetko, čo o tejto hre potrebujete vedieť, nájdete tu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wo-long-fallen-dynastay-info-cover2-nahled.jpg

Wo Long: Fallen Dynasty – Všetko, čo vieme

Soulslike tituly už nie sú doménou iba ich „materského“ štúdia FromSoftware, pretože mu na päty šliape množstvo ďalších šikovných vývojárov. Medzi nich sa určite radí Team Ninja so svojou sériou Nioh a ich najnovším projektom Wo Long: Fallen Dynasty. Ten nás zaviedol do stredovekej Číny, kde sa postavíme démonickým hordám v náročných súbojoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nioh-2-remastered-recenze-title-nahled.jpg

Nioh 2 Remastered: The Complete Edition (RECENZIA) – Samurajská akcia na PS5 exceluje

Výborné akčné RPG a PS4 exkluzivita Nioh 2 od štúdia Team Ninja sa dočkalo prevažne pozitívneho prijatia a kladných hodnotení, čo krásne dokazuje aj naša vlastná recenzia. Od pôvodného vydania (13. 3. 2020) však uplynul už takmer rok, u konzoly PlayStation došlo ku generačnému striedaniu stráží a tvorcovia svojmu titulu zrejme veria, preto sa oba diely série Nioh dočkali remastrovanej podoby a zamierili na platformu PlayStation 5. Ako sme si démonmi napchatý výlet do stredovekého Japonska užili na novej konzole? Dozviete sa v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvel-ultimate-alliance-3-thumbnail-nahled.jpeg

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order (RECENZIA) – marvelovský grupáč tretíkrát

Vesmír je opäť v ohrození. Obávaná zberba superzločincov The Black Order sa vydáva na krvavú výpravu s cieľom získať všetky Kamene nekonečna, v ceste im však stojí plejáda tých najslávnejších hrdinov od Marvelu. Komiksová akčná smršť Marvel Ultimate Alliance 3 prichádza exkluzívne na Nintendo Switch, vývoj tohto dielu si ale tentoraz vzalo na starosť štúdio Team Ninja. Ako sa s tým popasovali?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nioh-2-yokai-samurai-nahled.jpg

Nioh 2 (DOJMY Z HRANIA) – čo nám prezradilo uzatvorené alpha demo?

Pôvodný Nioh bol jednou z mála „soulsborne“ hier, ktorá svoju predlohu len tupo nekopírovala, ale snažila sa osvedčený koncept inovovať a priniesť do tejto formuly aj niečo originálne. Hra sa nielen vďaka tomu stretla s prevažne pozitívnymi ohlasmi, bolo teda jasné, že druhý diel na seba nenechá príliš dlho čakať. My sme mali možnosť si Nioh 2 vyskúšať v rámci uzavretej alpha verzie. Ako sa nám páčil?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dead-or-alive-6-cover.jpg

Dead or Alive 6 (PREVIEW) – z Japonska sa rúti nový diel kultovej bojovky

Bojovková séria Dead or Alive odjakživa hrala skôr druhé husle a krčila sa v kúte vedľa gigantov ako Mortal Kombat, Street Fighter alebo Injustice. Napriek tomu sa môže pýšiť zástupmi fanúšikov, pre ktorých štúdio Team Ninja pripravuje už šieste pokračovanie. Priaznivci značky sa celkom určite nemôžu dočkať začiatku marca, kedy bude k dispozícii ďalšia porcia mierne šteklivého násilia.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií