AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/37. týden těhotenství.jpg

Tehotenstvo po týždňoch: 37. týždeň

Náš seriál Tehotenstvo týždeň po týždni pokračuje a teraz je pred nami 37. týždeň tehotenstva, po ktorého ukončení už bude vaše bábätko oficiálne považované za donosené. Je preto možné, že sa váš pôrod rozbehne skôr, než v plánovanom termíne, a preto by bolo dobré mať už tridsiaty siedmy týždeň tehotenstva všetko pripravené a naplánované. Ak ste sledovali náš seriál, určite ste si už všetko podstatné stihli zariadiť a môžete sa s chuťou pustiť do čítania o tom, ako prebieha 37. týždeň tehotenstva a čo vás v ňom pravdepodobne čaká. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/planujeme-miminko-nahled.jpg

Tehotenstvo po týždňoch: 6. týždeň

V šiestom týždni tehotenstva vás môžu už výrazne potrápiť ranné nevoľnosti a výkyvy nálad. Vývoj plodu vo vašom brušku ale pokračuje ďalej a vy by ste mali brať na seba a potreby svojho tela veľký ohľad. Platí to aj v zamestnaní, pokiaľ je práca, ktorú robíte, náročná alebo pre tehotenstvo nebezpečná. V našom ďalšom diely Tehotenstvo po týždňoch vám poradíme, aké máte možnosti v práci a čo vám môže uľaviť od nevoľnosti. Určite vás tiež zaujíma, aký pokrok urobilo embryo počas ďalšieho týždňa a aký vitamín je pre neho v tejto chvíli najdôležitejší. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií